Båt & en vinst!

Hej igen!

Idag har jag varit hos sjukgymnasten. Jag har blivit behandlad för kristallsjukan en gång. Kommer att bli behandlad igen om det inte är borta nu. Det märker jag ikväll när jag lägger mig. Ibland försvinner det efter första behandlingen, ibland måste man behandlas fler gånger. Troligen så fick jag det av att jag städade bilen då för tre veckor sen och hade huvudet i de mest konstiga lägen som finns, då har troligen kristallerna runnit in i fel båggång. Skitkristaller! 😉

Tänkte jag skulle bjucka på fler bilder från resten av båtresan.

IMG_5315.JPG

IMG_5317.JPG

IMG_5316.JPG

På morgonen igår gick vi och åt frukost. Det är så sjukt vackert i Sthlms skärgård och jag har en dröm om att någon gång äga en stuga i skärgården. Ååååh….. Frukosten var toppen. Men bäst var nog dessa.

IMG_5321.JPG

IMG_5320.JPG

Minimunkar som jag smugglade med mig i den här tidningen som jag håller i handen. Dom var såååå perfekta. Luftiga och helt perfekta i konsistens. Dessutom smakade dom fantastiskt! Nu har jag fått egen inspiration att baka munkar. Det får bli i helgen tror jag.

.

IMG_5323.JPG

Efter frukost blev det ytterligare lite sömn. Det var mysigt att kliva ner i sängen och dra täcket över sig fullt påklädd och slumra.

.

IMG_5304.JPG

Eftermiddagen tillbringades med att kolla företagspresentationer och sen att bli intervjuad av Ena Håbo tidningen.

.

IMG_5342.JPG

Det blev en bra och kort intervju där jag fick fram det mesta. Intervjuer i det här fallet är ju också en chans att berätta om vem man är och vad man sysslar med. Dom hade gjort en sån fin presentation av mig.

.

IMG_5343.JPG

Sedan var även jag en av dom de ställde frågor om i deras frågetävling.
.

IMG_5344.JPG

Vem tror ni vann tävlingen då???

IMG_5345.JPG

MOHAHAHAAAA…… Jaaaaag! Jag som aldrig vinner något har nu vunnit en säng (för längesen) och biljetter till Oktoberfesten! Wiooooo….. Jag blev glad som inåt helvittinen alltså. Skrek nästan rakt ut. Hahaha….jag tror att folket där blev lite förvånade över min reaktion. Haha…. 😀 Niclas vann också för vi hade lika många rätt. 🙂 Podd-duon rules!

.

Ja men det var det. En mycket trevlig resa och vi hade så himla kul. Det blåste satan på vägen hem också men jag klarade det också. 🙂 Fick höra i efterhand att många båtar inte ens åkte ut, men vår gjorde det. Haha….med räddaste Nina ombord.
.

Hörrni! Ikväll börjar ”Bonde söker fru”. Jag ska kolla, kollar du på det eller tycker du att det blivit uttjatat?

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carro mamma till snart 3
Carro mamma till snart 3
9 years ago

Hur blir man behandlad mot kristallsjukan? Jag fick ett sånt anfall för 4 år sedan och sen dess har jag varit tvungen att sova högt med huvudet, inte böja det i konstiga lägen osv. Men det skulle ju vara skönt att slippa det! När jag fick anfallet så var det en läkare på vc som ”kastade runt” på mig tills det var över men jag har ju alltså fortsatt varit lite snurrig sen dess.. Kram

niiinis
niiinis
Reply to  Carro mamma till snart 3
9 years ago

Dom har ett ”program” dom kör beroende på i vilket öra det sitter.
Mitt sitter i vänster öra och så anpassas de efter det.

Sök upp en sjukgymnast som behandlar kristallsjuka. Finns också vissa öron/näsa/hals mottagningar som gör det.

Har du haft det i 4 år?!?!? Helt galet! Sök hjälp hos sjukgymnast imorn!!!

Stor kram!

Carro mamma till snart 3
Carro mamma till snart 3
9 years ago

Tack snälla för ditt svar! Ska absolut söka hjälp 🙂 Kram!!!

Helene
Helene
9 years ago

Hej Nina, bakning är härligt ja; ikväll gjorde jag den fina blåbärskladdkakan som du gav tips om. MUMS säger jag och går mätt och belåten och lägger mig:-)
Kram Helene

marie
marie
9 years ago

Hej! Från det ena till det tredje

Nästa inlägg

Supererbjudande!!!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x