Home i where your heart is…..

dubbeltavlor

 

Så är det ju!

Det är kul att vara iväg men nog är det underbart att komma hem. Att bli mött av en överlycklig  minigris vid bussen med sin farmor och farfar igår är höjden av fullständig lycka! När hjärtat blir så full av kärlek och lycka över vad man har i sitt liv…. Ingenting spelar någon roll så länge man har det. Ni vet att det mediala och kärlek är samma sak? Kärlek går inte heller att ta på, med det känns! ♥

Det är med oro i bröstet jag vaknar upp till denna dag. Igår på båten fick jag veta att en väns pappa fått en allvarlig hjärnblödning, en relativt ung människa dessutom. Livet stannar upp och man påminns återigen av hur fort det kan gå….. Nu ber vi till högre makter att han klarar detta!

.

Idag ska jag till sjukgymnasten och förhoppningsvis få hjälp med mina kristaller som vägrar släppa taget denna gången. Är så less på dom. Varje gång jag lägger mig eller reser mig upp från liggande så snurrar världen i några sekunder. Kan heller inte böja huvudet bakåt utan att få det. Livet med kristallsjukan. Sedan väntar jobb. Ska visa bilder från resten av båtresan sen också. Vi hörs sen….. ♥

PS: Lite försenat men idag ska du få veta vem som vunnit Please Jeansen!

 

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
9 years ago

Hej

Jag har ett toppen bra program som jag fått av öronmottagningen! Tar ca 3 minuter att göra och sen är kristallerna där dom ska vara! Kanske du vill ha en kopia?
Sara

niiinis
niiinis
Reply to  Sara
9 years ago

Hej!

Fick ett sånt program idag som jag får börja köra om dom inte hamnat rätt ännu. Tack ändå, snällt av dig! ❤️

Nästa inlägg

Hittills har jag överlevt!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x