Deppig….

Förlåt för sent inlägg!

Jag har känt mig så galet omotiverad idag och låg som tusan. Ibland får man dagar som bara känns skit. Helt värdelöst att det ska vara på veckans mysigaste dag. En lördag! Då blir jag ännu mer låg för att jag förstör en favoritdag. Men sedan tänkte jag efter?! Jag försöker istället tänka som min terapeut alltid säger.

”Det är ok!”

Man måste inte vara top notch jämt. Vem är det? Inte ens kungen och Silvia är det. Alltså, man måste tillåta sig att känna ”piss”. Jag har sovit dåligt, haft en riktigt dålig natt faktiskt. Mycket oro. Ont i axlar. Ont i magen. Extraslag på hjärtat. Trött. Ont i örat. Jamen du hajar! Skit liksom. Det ena ger det andra. Sur på gubben så t.o.m Milo reagerade med att skvallra för brorsan:

”Mamma är JÄTTEARG på pappa” sa han till Elliot med stora ögon.

Jag är sällan JÄTTEARG så då reagerar ju hela klanen här hemma. Man får inte ens vara förbannad ifred. 🙂

.

IMG_5492.PNG

Sen fick lite utav ilskan en förklaring. Min stubin är kortare vid PMS. Den brinner av DIREKT. No mercy!

.

IMG_5489.JPG

IMG_5488.JPG

Idag väntade lite jobb hos svärisarna. Tony och två av hans bröder hjälpte till att röja undan en gammal stuga som rivits.

.

a href=”https://blogg.loppi.se/niinis/files/2014/09/IMG_5490.jpg”>IMG_5490.JPG

IMG_5491.JPG

.

Kidsen lekte för fullt. Snacka om att det är härligt att se dom rota med pinnar och kottar och leka på en stor hög istället för att spela spel eller kolla iPad. Jag får ro i själen av det. Då vet jag att han får frisk luft, blir hungrig och stärker sin kropp och sitt immunförsvar.

.

IMG_5484.JPG

Här är det högt i tak då godispåsen precis åkte fram. Sen har jag och Tony blivit sams nu också. Sen är både torktumlare och tvättmaskin hämtad. Så nu ska den här deprimerade PMS-häxan försöka glädjas lite ändå. Men kom ihåg, det är OK att vara lite fi***g. 🙂

Nu ska jag knåpa ihop ett inlägg med vad jag bakade idag. Herre-min-jee….. Idag slog jag rekord i GOTT BRÖD! Later…..

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lotta
Lotta
9 years ago

Kan säga att gå i mina skor är INTE roligt.Håller på att sluta röka , PMS from hell och sen har jag en jobbarhelg på det.Hajja att det ryker ur mina näsborrar och gissa att maken och hunden tassar på tå här hemma och jublar när jag far i väg till arbetet..

Rebecca
9 years ago

Åh så skönt detta var att läsa just nu! Inte för att du haft en dålig dag såklart, utan för att jag hade en sådan dag nu i veckan. Gravid, ledsen, gnällig, trött och med en natt bakom mig med mindre än tre timmar sömn, jag var inte nådig mot min omgivning. Och jag är inte heller en surtant i vanliga fall. Extremt sällan arg och så får jag höra efter EN dålig dag av min ena dotter ”mamma, måste du ALLTID vara så arg”. Ja där brast det och tårarna sprutade så fort jag kommit undan för mig själv.
Hade så dåligt samvete men min kloka kollega sa att även solen har sina moln och när de kommer så pass sällan så fick jag mer än gärna sura hela dagen om jag ville!

Hoppas du mår bättre och ditt bröd ska absolut testas!

Fia
Fia
9 years ago

Jag behövde verkligen läsa ditt inlägg för att känna mig mindre hemsk. Att det är fler än jag. Här är det en riktig skitdag. Allt går fel. Så jävla grinig. PMS from hell här med. Äter LCHF men idag gick det åt pipan. Tryckt i mig chips. Skulle lyxa till med ett glas vin. Vad märker man då? Jo karl kräket har lämnat kvar en matsked i boxen. Tur han inte är hemma ikväll. Imorgon är det jag som köper godis också. Tack för din underbara blogg.

Nästa inlägg

Framtid & Skylander giants!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x