Sundaymorning & superman

Morning!

Har ni bakat brödet ännu? 🙂 Vi åt gårdagens bröd här på morgonen och det var fortfarande fantastiskt gott. Ska nog ta en liten bit snart igen då vår frukosten fortfarande står framme.
Idag är det ju NNM = Nytta, nöje, middag för att det är söndag. Måste komma på nåt roligare namn för det där. Kanske bara Sköna Söndag!?
.

IMG_5497.PNG

Jag gav mig ut i morse FAST jag vet att mitt bäcken skriker rakt ut. Jag känner att min kropp mår såååå piss av att jag inte promenerar. Jag MÅSTE. Så idag spände jag på mig mitt bäckenbälte och drog iväg. Älskart! Åh, så underbart härligt.

.

IMG_5504.JPG

Väl hemma hade Tony fixat frulle. Han vågar inget annat efter mitt utbrott igår. 😉

.

IMG_5502.JPG

IMG_5501.JPG

På promenaden idag såg jag något konstigt. Tittade närmare och såg att det var en kräfta som hade ramlat av något fat utanför cateringföretaget. Haha….såg så himla kul ut. 🙂

.

IMG_5505.JPG

Min superhjälte har just räddat mig från pappas attack. Det är mycket superhjältar här hemma nu. Det gäller att hänga med i lekarna.

Hepp! Nu ska vi åka ner till rugbyplanen och kolla Thedde när han spelar SM. Spännande, två vinster igår och en förlust så går allt vägen idag kan det bli final. Sen blir det till att montera tvättmaskin och torktumlare. Sen ska jag köra picknick på golvet i badrummet och bara kolla när tvätten tvättas. 🙂 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elin
Elin
9 years ago

Provat baka brödet 🙂 Riktigt gott så ska passa på att ge bort lite så inte allt slinker ner;)

Marie
Marie
9 years ago

Du kanske skulle prova att cykla istället för att slippa få ont? Just n är ju säsongen att fynda cyklar billigare, och inte bara tunga och bökiga cyklar utan även lätta och snabba som gör det roligt att ta sig ut i friska luften. Och även det är bra träning och transport.

browneyedgirl
9 years ago

God morgon 🙂 Ska testa brödet. Älskar att baka. Vilken söt superman tycker jag. Ha en fin dag, kram

Ewa
Ewa
9 years ago

Hej Ninnnis! Ska ta och baka ditt bröd i dag, när jag är hemma och vabbar! Ha en skön måndag;) Tack för en en av de bästa bloggar jag läser!!!

Nästa inlägg

Godaste LÅNGPANNEBRÖDET med honung och solrosfrön

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x