Godmorgon MÅNDAG!

Morrn morrn!

Här har vi hemmadag idag, Milos skola är stängd. Jag har hunnit vara ute på helt ljuvlig morgonpromenad. Bäckenet är OK, men that’s it. Någon föreslog att jag skulle cykla istället men min cykel har just blivit stulen och att cykla är inte samma sak, önskar att jag gillade det lika mycket. Jag stretchade massor när jag kom hem och jag tror att det gör mig gott.

.

IMG_5521.JPG

IMG_5526.JPG

Kolla bara?! Nu skulle jag nästan önska att det kunde få vara såhär fram till april eller nåt. Vore inte det härligt? Sen att det fanns snö i fjällen så man kunde åka skidor. Vore inte det grymt? Men snart ska vi stå med svetten rinnande på ryggen när vi klär på både oss och våra barn till Michelingubbar. Sen ut i den karga snålblåsten för att skrapa bilrutor och få in snö i kängorna för att bilen blivit inskottad. Nä fy fan, just nu känns det långt bort. Var är mina miljoner så jag kan lyfta och dra till någon medelhavsö nånstans? Försökte oss på att spela Bingolotto igår men MY ASS att man vinner.

.

IMG_5530.JPG

IMG_5532.JPG

IMG_5511.PNG

Igår kom min älskade mamma och pappa hem från sin Norrlandssemester. Hatar faktiskt när dom är bortresta på nåt sätt….familjen ska vara samlad. Ja herregud vilken familjegris jag är alltså. 🙂 Vi samlades allihop för att titta på Thedde när han spelade ungdoms SM i rugby. Pojken var skadad redan några minuter in i matchen så det var inte mycket av honom vi fick se tyvärr. Men skönt att det ”bara” var en lårkaka. Vi hade i alla fall en väldigt mysig dag i solen på läktaren. Efteråt bjöd mamma o pappa på laxmiddag. Lyxigt att få komma till dukat bord.

.

IMG_5528.JPG

IMG_5527.JPG

IMG_5529.JPG

Nu har jag duschat och sen fått sätta mig till dukat bord men denna gång frukost. Flora var här med ett bud till mig. Dessa små smörbyttor, smörknivar och underlägg låg i den fina påsen. Jag är så tacksam för såna här bud, en framsida med att driva en relativt stor blogg. Dock så bor jag i Enköping så det är inte många företag som budar saker hit, men när det sker blir jag väldigt tacksam och glad. Detta gjorde starten på min måndag liksom. Gott var det också, den blå med havssalt var väldans god! Tack FLORA! ❤️ Tack för att ni orkade ta er ”ända” till Enköping.

.

IMG_5535.JPG

Nyss kom Milo med den här teckningen till mig. Så glaaaad var han. Han hade ritat mig, Tony och honom själv men han fick inte ihop att Tony och han skulle hålla i varandras händer. Men det löste han väl bra ändå? 😀

.

IMG_5536.JPG

IMG_5537.JPG

Dessa bilder är tagna ifrån vårt köksfönster. Jag tycker det ser ut som en liten Bullerby utanför oss. Inte kan man tro att detta är mitt i centrala Enköping va?

.

Hepp! Nu ska jag jobba lite på datorn här. Alla beställningar på posters och stjärnor kommer att gå iväg under denna veckan. Jag ska öppna upp postersbeställningen under dagen idag då så många mejlat och undrat.

Jag vill också PÅMINNA ER OM DEN LYXIGA TJEJHELGEN!!! Nu finns det ynka 13 platser kvar till vår urmysiga helg som vi ska ha så har Du lust att följa med och inre bokat ännu är det hög tid. 1495 kr och då ingår övernattningen. Inträde, show och 3 rätters middag på Golden Hits. Överraskningar i form av ett lotteri. Goodiebags. Hotellfrukost. Sedan kommer Du få hänga med mig och ett gäng helt underbara tjejer! Allt om denna weekend läser du HÄR!

.

Ps: Senare idag ska du få ett finfint erbjudande igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
LenaS
LenaS
9 years ago

Åh vad jag håller med dig om det där med att gå. Har nu problem med min ena fot och borde ju kunna göra något annat för att röra på mig (cykla, simma…) Men NEJ! Jag vill GÅ!
Ut tidigt på morgonen och filosofera. Dagens bästa stund!
Hoppas du blir bättre i kroppen snart så du kan fortsätta njuta.

Evelina
9 years ago

Skrattar lite gott här i sängen när jag läser ditt inlägg. Känner igen mig, jag vill också ha höst och fina färger inte snö. Dock befinner jag och min familj oss i värmen och solen nu, så vi laddar upp våra batterier till Max så vi är redo för det kalla och mörka som snart kommer 🙂 härligt med bud till dörren!! Havssalt lät riktigt gott!! Ha en bra dag!!!

Nästa inlägg

Sundaymorning & superman

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x