Rabatt på kläder till dig! – Garderåb

Dags för erbjudande till Dig igen!

Ni vet ju att jag stordiggar en butik här i min lilla småstad. Det är min kompis Alexandra som äger den och nu tycker jag att butiken har ett utbud bättre än någonsin. Jag var ju där och fyllde 2 påsar för inte så längesen.

.

IMG_5549.JPG

IMG_5548.JPG

Det blev två par utgrymma jeans som jag fått så mycket beröm för. Ena med snedknäppning i fram, de andra är mörka med snygga slitningar med massor av stretch. Dessa ligger på golvet på bilden. HÄR skrev jag om jeansen och om den svarta blustunikan med spets på armarna. Dom tog slut för att ni var så många som beställde då. Nu har hon fyllt på den men också fått in vit, röd och beige. Älskar blusen, värsta bästa dölja magen tröjan! Koftan var det också många som beställde, sen en favorit. Den svarta med fransar. Åh vad jag gillar den.

.

IMG_5547.JPG

Dessa två är också stora favoriter. En lite grövre kavaj perfekt till ALLT. Passar utmärkt att ha som ”jacka” nu på hösten. Snygga detaljer på fickorna. Bredvid ännu en ”dölja magen” blus.
Den här har jag under kavajer, koftor och jackor. Den går liksom omlott så snyggt samtidigt som den ger en fin ”klyka” i fram. En typisk topp som smalar av liksom.

.

br />IMG_5246.JPG

Den här tunikan är sååååå snygg! Den är färgglad och har fransar på ärmar och längst ner. Den använder jag till svarta brallor och ett svart linne. Man blir liksom vardagschic i den. Den finns i ytterligare en färgsättning. Lite mer ”röd”.

.

Nu har Alexandra sagt att hon vill ge mina läsare rabatt för att Ni handlar så bra! Det kan jag tycka är såååå bra! Ju mer man handlar desto mer rabatt ska man ha! Alexandra är en smart tjej! 🙂 Ni mina kära läsare får 20% rabatt på ett köp om ni anger Niiinis som rabattkod. Enklast handlar ni om ni skriver ett mejl till henne garderab@mail.com eller på Facebooksidan, den hittar du HÄR! Den här rabatten gäller i en vecka fr o m idag. Så på måndag nästa vecka är sista dag att handla.

Sätt Alexandra i jobb nu så hon får massor att göra så jag kan läsa på fejjan att hon är heeeelt slut om kvällarna. 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godmorgon MÅNDAG!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x