Vardagsrum & kök

IMG_5625.JPG

IMG_5624.JPG

Bilder ifrån vårt vardagsrum.

Jag har ju kommit av mig lite med att visa bilder ifrån vårt hem. Snabbt boar man in sig och så glömmer man liksom fixet och trixet runt omkring. Jag är fortfarande inte nöjd med en del grejer. Som hallen. Gillar inte, men kom på en lösning igår men det krävs nog en snickare för det.

IMG_5628.JPG

IMG_5627.JPG

IMG_5626.JPG

Barbordet har vi kastat och istället flyttat ut matbordet till köket. Blev mycket bättre så faktiskt. Har dock behållt hyllorna så jag får plats med allt annat som inte rymmer i vårt skåpfattiga kök.

.

Nu kommer snart min kompis Maria och hennes son Noel hit på lite korv med bröd, sen blir det glass & maränger till efterrätt. Tisdagslyx (passar mig perfekt då jag PMS:ar som en häst travar ungefär). Våra grabbar leker så himla bra så vi brukar se till att ses varje vecka. Mysigt! ❤️ Hörs sen igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Liselott
Liselott
9 years ago

Godmorgon 🙂
Har precis suttit och tittat tillbaka en lång ”bit” i din blogg. Letar efter ett recept på bröd som jag sett för ett tag sedan minns inte riktigt när men minns att du skrivit typ ”godaste brödet ever” eller liknande. Hittar ändå inte det men fick ge upp när jag kom till mitten av augusti då jag behvöer sätta fart med lite annat.
Det jag kände är att jag måste börja följa din underbara blogg lite mer kontinuerligt!!!
Jag följer inte så många bloggar, bara ett par stycken.
Går in på din lite då och då men när jag nu kollade ingenom även om det blev i snabbt tempo, så kände jag vilken glädje den sprider. . . så mycket fina bilder och så härlig från en ”normal” vardag.
Ibland eller faktiskt allt för ofta kan det bli så tillrättalagt och glamoröst på många bloggar.
Nu är du helt enkelt fått en trogen följare och inte bara en fluktis 😉
Önskar dig en riktigt härlig dag!! Och hoppas att du kanske vet vilket bröd jag letade efter 🙂
Stor KRAM från Liselott i Helsingborg

niiinis
niiinis
Reply to  Liselott
9 years ago

Tack för helt fantastiska ord ifrån dig. Jag blev så himla glad, tack! ❤️

http://www.niiinis.se/blog/brod-i-langpanna-saaa-gott/

http://www.niiinis.se/blog/godaste-langpannebrodet-med-honung-och-solrosfron/

Kan det varit något av dessa?

Kram!

Liselott
Liselott
9 years ago

Kommer säkert skriva fler framöver, för du känns så genuint ärlig och omtänksam som person!! <3
Dom två hittade jag och ska testa det med honung och salt ikväll men det känns som om det är något annat jag har sett också, men det dyker kanske upp.
Tänkte ha din blogg som lite morgonläsning framöver då det var massor jag blev nyfiken på 😉
Jobbar som dagbarnvårdare och får barn redan vid kvart över fem. Dom som kommer så tidigt och fram till kl sex somnar om här och då blir det lite ensam vakentid för mig. Så mysigt när huset är tyst och stilla och så tänder jag lite ljus som gör det där lilla extra mysiga 🙂
Om jag skulle skriva någon kommentar på gamla inlägg, så får du väl mejl om det? 😉
Kram!!

Nästa inlägg

Promenaden

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x