Bonde söker fru!

IMG_5695.JPG

ÄMEN HALLLLÅÅÅÅÅÅ!!!!

Hur bra kommer årets ”Bonde söker fru” att bli då? Åh, jag och Tony älskar biffen. Han ba fyllde shaker’n med 12 bananer och skopade i sig direkt ur behållaren liksom. Å så snuskbonden som kollade in allas kroppar och utbrast ”tajt rööööv” när en av tjejerna gick ut. Å så farbrorn, så söööt och så raaaar. Unga killen då? Han som inte kunde sluta titta på tjejerna bröst. Å här bredvid mig satt Tony och ba: ”Näää Nina, han kollar inte alls på hennes bröst!” Sen avslutar snubben med att säga: ”Undra om det var sillisar?” Då brast vi båda ut i gapflabb med ansiktena fulla av glass. Vi delade på ett halvt paket glass, ja…. Idag har det inte varit nådigt. Jag har ätit den där blåbärsbakelsen, en bulle när jag kom hem och lite glass. Sen har jag ätit tre måltider mat också. 2 dgr kvar……..

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Havrefras
Havrefras
9 years ago

Hehe ”Biffen” är min gamla klasskompis (låg- mellanstadie och högstadie)- visst är han störtskön?! 🙂 //H.

niiinis
niiinis
Reply to  Havrefras
9 years ago

Hahaha! Är det sant? Vad kuuuul, han är min favorit. 🙂

Nästa inlägg

Samsova?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x