Farsdagstips från YVES ROCHER

Tips på herrdoft, perfekt farsdags present!

Häromdagen satt jag på toa hemma när Tony kom in (ja, jag satt och kissade). Kände hur gott han doftade och undrade vad han hade för parfym? Han tittade på mig som om jag var totalt tappad bakom en vagn. ”Men alltså, du har ju införskaffat den till mig” utbrast han.  Jag satt som ett frågetecken och undrade vad han snackade om? Inte fasen visste jag att den var såååå god. Han berättade att den var på väg att ta slut så nu måste jag köpa en ny åt honom. När jag frågade hade han även använt duschcremen. Så doften blev nog dubbelt upp och den här trött-tanten började reflektera! 🙂 Pinsamt ju för fasen!

.

Jag har ju ett samarbete med Yves Rocher. Just nu har ju du som läsare av min blogg ett specialerbjudande. Jag skrev om det för några dagar sedan. Du kan läsa det här! Du får kort och gott 30% rabatt på hela ditt köp på Yves Rocher om Du anger NIIINISYR som rabattkod. Sen får du även med en BEAUTYBOOSTER på köpet. Hur bra?

.

Så nu tycker jag verkligen att du ska överraska gubben därhemma med den här doften. Det är ju farsdag den 9 november vet ni. 🙂 Du kommer nog jaga karln ett par dagar så bättre farsdag present kan man väl ändå inte få tänker jag. Du hittar den HÄR! Just nu 269 kr och så 30% rabatt på det…..ämen för faaaasen, som hittat ju! Sådär, då  har jag en utav farsdagspresenterna klara. Tycker man karln är värd något mer så kan man ju köpa något mer, är han kass just nu så får det fanimig räcka med det här kan jag känna. Du väljer själv!

 

 

 

AMBRE NOIR

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
9 years ago

Tack! Det är verkligen vardagslyx med lite rabattkoder i bloggen 🙂

Hoppas du har en härlig dag trots att PissMesSen är på besök 😉

Kram Mia

honom
honom
9 years ago

Älskar YR parfymen… Den luktar riktigt gott 🙂

Uggleskatan
9 years ago

Tycker man karln är värd något mer så kan man ju köpa något mer, är han kass just nu så får det fanimig räcka med det här kan jag känna. Du väljer själv!

Hahaha. Det är de HÄR texterna som får mig att asgarva och nicka igenkännande. LOVE IT!

Tack för morgonens första ljudliga garv <3

niiinis
niiinis
Reply to  Uggleskatan
9 years ago

Haha! Varsågod min vän! ❤️

Nästa inlägg

Man eller mus?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x