Man eller mus?

IMG_5634.JPG

Mornings!

Hej mina sockerpullor! Och sockersnoppar! 😉 För jag vet att det är en hel del män som också läser här. Även om dom väldigt sällan tillkännager sig. Jag skulle tycka det var så jäkla kul om ni gjorde det. Var anonyma eller vafan som helst, men tillkännage er i kommentarsfältet. Skulle vara förbaskat kul!!!

.

Vilken start jag fått denna morgon! Allt började med lite morgonkaos. Först glömde jag Milos överdragsbyxor, det var bara att springa upp alla de 52 trappstegen. Sen kom jag på att jag även glömt hans rygga med hans frukt i men då var vi halvvägs till skolan, fick säga till fröken lite snällt och dom är alltid så gulliga och skulle lösa det åt honom ändå. När jag var på väg tillbaka till bilen så kom jag på att jag även glömt mobilen hemma. Hem och upp alla 42 trappsteg igen. Med klackar! Halleluja!

Men nu har jag satt mig för att jobba på Fabian Flink. PMS:ig som faaaaaan tog jag mig en blåbärsbakelse. Idag är PMS:en känslig. Igår var jag gråtig och rädd, idag är jag känslig. Det har sina små steg det där PMS skiten. 😉 Nu ska jag fortsätta jobba här. Hörs igen om en stund! ❤️

Ps; Är du man? Kommentera gärna! 🙂 Man eller mus?

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Catarina
Catarina
9 years ago

God morgon ..Haha härlig trappa du har med 10steg mindre nästa gång..
52 första rundan och sen 42 …..kanon ju

Gråt inte snälla söta , jag skoja bara och tycker du har en härlig , underhållande blogg. Därför läser jag den fler ggr om dagen.

Storkram på din PMS dag med känslighet. Kram kram

niiinis
niiinis
Reply to  Catarina
9 years ago

Skrev jag det? Ja men det kändes värre andra gången! 🙁 Haha….

Puss ❤️

David
David
9 years ago

Ja men okej då! Jag lägger min första kommentar, faktiskt efter att ha följt din blogg länge! Gillar den så fortsätt så! Kram på dig o nu känner jag mig plötsligt som en man igen 😉

niiinis
niiinis
Reply to  David
9 years ago

Jaaaaaa! Underbart, jag vet ju att ni finns därute. Jag vet minst 10 som läser och av alla tusentals som läser borde det vara ”några” till! Tack David. Av alla dom som är män och läser här inne hos mig, är du den ”manligaste” idag! 😉

Synnöve
Synnöve
9 years ago

God middag på dig, alltid lika härligt att läsa din blogg 🙂 reagerade också på antal trappsteg 😉 men ibland slinter fingrarna när man skriver.
Får säga att jag är en av dom lyckliga kvinnor som inte drabbas av någon svår PMS, däremot har jag svinont vid mensen(hoppas att det är över snart, är 50 år nu så det är dags). Men jag har två döttrar som båda två har jobbig PMS och visade det redan från början, det är skönt att dom inte bor hemma längre.
Var längeee sen jag var in på Fabian Flink, men det är nog dags snart igen.

Ha en underbar dag, stor kram. Synnöve

Tommy
Tommy
9 years ago

Meeen jag brukar ju kommentera ibland. Och sist jag kikade så var jag en man eller har attributet till det i alla fall 😉

niiinis
niiinis
Reply to  Tommy
9 years ago

Förlåt Tommy! Sant sant….. Du är definitivt inte en mus! 🙂

Nästa inlägg

Vardagsrum & kök

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x