Vad ska jag ha på mig?

Hej igen!

EN MAN……har tillkännagivit sig. Det finns alltså EN man här inne, resten är möss. 😉 (Vinkar till David!) Nåväl, kan ju vara så att dom inte läser varje dag, så jag ger er några dagar till på er. Annars är ni möss i mina ögon. 🙂 Eller fegisar, tolka det hur ni vill.

.

Min dag har varit produktiv och ok även om det handlat om PMS och en oroskänsla i bröstet. Jag fick ha lunchdejt med min man idag. (Han bloggar HÄR.) Det är härligt att han har humor när jag är en bitterf****a.

.

IMG_5639.PNG

Hahaha! Snuskhummer. Det här skulle Fabian se! 🙂 Men han verkar också ha jäkligt kul humor så han skulle väl skratta åt det här han också. 🙂

.

Hörrni! På fredag ska jag på galej. Jag vann ju biljetter till Oktoberfesten som går av stapeln på fredag. Ett utav mina absoluta favvo-coverband Nedomansky spelar och jag kommer rocka järnet med dom. Håller som bäst på att reda ut vad man ska ha på sig? Det är tält utomhus, men antagligen ett uppvärmt. Men hur varmt blir det då? Måste man ha jacka, eller räcker det med kavaj eller kanske bara en tröja? Suck, ingen aning.

.

IMG_5668.JPG

IMG_5670.JPG

IMG_5666.JPG

IMG_5671.JPG

Skitdåliga bilder men jag har en sån här fin kavaj. Den är från Garderåb och man kan knäppa den eller ha den öppen. Det är en skinndetalj på axeln. Den här kan man ju stänga eller ha öppen beroende på om det är varmt eller inte? (PSSST: Du vet väl att du har 20% rabatt på Garderåb nu, du kan gå in i butiken och handla också och ange Niiinis som rabattkod, den gäller i butiken också alltså. Annars besöker du deras Facebooksida och beställer genom den.)

.

IMG_5662.JPG

IMG_5665.JPG

IMG_5664.JPG

Sen tänkte jag ha dessa byxor till. Dom är skitnajsa. Stretchiga och lagom tajta och jefligt sköna. Nuförtiden lägger man vikt vid sköna även om man ska ut på galej. Förr kunde man ha kläder på sig som kändes som skit och panik men ändå hade man dom för att det var snyggt. QUE? Hur tokigt? Fattar inte….. Byxorna är från Fanny Michel och du hittar dom HÄR!

.

Nu blir det väldigt SVART detta tänker jag. Får nog lägga lite energi på toppen under kavajen så den blir i nån annan färg. Har en ny tröja också, skitsnygg! Leoprint med fransar men den kan jag visa imorn. Aja, hur svårt kan det vara liksom. Men jag vägrar frysa, men vill i te svettas heller. Vad svårt det ska vara att gå på Oktoberfest!! Eller så bara tar man nåt…..som man alltid gör till slut. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marika
Marika
9 years ago

Kul att du har samma fundering som jag om kläder…..jag ska gå på lördagen så du kanske kan berätta vad man ska ha i kylan eller värmen.Kram

Anna
Anna
9 years ago

Får man vara så fräck att fråga vilken storlek du har på dom svarta byxorna?. Kram Anna

Nästa inlägg

Farsdagstips från YVES ROCHER

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x