Morning & Nyhet på bloggen!

IMG_5698.PNG

Mornings!

Tillbaka efter morgonpromenaden! Om du aldrig testat morgonpromenader så måste Du lova mig att du gör det någongång!? Det är så härligt så det finns inga ord….. Spy inte på min kärlek till det här nu för jag kan tänka mig att man blir irriterad på en sån som mig som är uppe så inihelvetes tidigt och promenerar, men se det såhär….jag är morgonpigg, det kanske inte alla är. Detta är knappt jobbigt för mig medan det för en morgontrött skulle kännas övermäktigt! Känns det bättre då? 🙂

Här har jag varit vaken sen kl 5. Jag somnade i soffan kl 21 först. Blev väckt av Tony kl 23, hoppade i säng och sov till 5. En riktigt bra natt för att vara jag.
Jag sover aldrig längre än 6 timmar i sträck, men jag får oftast ihop 7-8 timmar. Det här kommer vi prata mer om i podden som släpps imorn. Du hittar alla våra avsnitt HÄR!

.

IMG_5700.JPG

Har ni sett att jag har en liten nyhet på bloggen? Alla recept jag någonsin gjort ligger nu under denna kategori. Blir lättare att hitta så. Alla mina recept kommer att hittas där framöver.

.

Nä, nu måste jag skynda mig. Milo till skolan och sen är det tillverkning som står på agendan. Vi hörs snart igen! Ha en fin torsdag! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bonde söker fru!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x