Godmorgon & old bitch!

Tudiluuuuu!

Det är fredag, i love it! ❤️ Vaknade redan kl halv 5. Piss…. Men inget ovanligt för att vara mig. Dock så somnade jag senare igår. Det funkar liksom inte att somna för sent för mig. Vaknar ändå innan morgontidningen liksom. Det är jag och alla gamla tanter på 80+ liksom. 🙂 Tony har en riktig pingla han….. 🙂 Ikväll är det ju dessutom galej så då kan inte jag rå för att jag redan nu klurar på hur trött jag kommer vara på festen. Alltså, du som fortfarande är ung och festar som det inte fanns en morgondag, NJUT av det. För sen blir du tant, som mig, och då börjar man tänka på morgondagen innan festen ens har börjat.
BLÖÖÖÖK!

.

IMG_5741.JPG

IMG_5742.JPG

Igår brassade vi till Erikslund och handlade lite ramar (nyheter på tillverkningshimlen på gång) och sen behövde Elliot både nya kläder och skor. Han är i en sån där ”vuxit-ur-sin-kropp” ålder nu. Allt växer i 300, benen blir långa och överkroppen hänger inte med samtidigt som man är smal. Inte det lättaste att hitta kläder faktiskt. Tack och lov så hittade vi lite igår UTAN att bli osams. I’m in chock! Jag med PMS och allt, eloge till den här morsan. Borde få en medalj. 😀

.

IMG_5744.JPG

Nu ska jag elda lite VOLUSPA-ljus här hemma. Doftar såååå gott och så är dom så fina dessutom. Jag ska dra igång torktumlaren här nu. Vet ni hur glad jag är i min nya tvättmaskin och torktumlare? Dom funkar såååå bra och jag är såååå lycklig över dom! ❤️ Ja men jag säger ju det! TANT!!! Lyckligare över en tvättmaskin än att det nalkas fest……. 😀 I’m an old bitch! 🙂

.

PS: Nytt avsnitt ute av vår podcast!

IMG_5711.JPG

.

Du hittar alla avsnitten HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vickis
Vickis
9 years ago

Jag är också tant i så fall, skulle a.l.d.r.i.g klara mig utan torktumlaren!! Min bästa hushållsmaskin, den och diskmaskin! 😉
Har också en som vuxit som tusan, över en dm under sommaren! Innan räckte hon mig till axlarna och nu når hon mig till hakan, smal som en flaggstång är hon också så det där med kläder är inte lätt! Speciellt inte när vi inte riktigt är ense om vad som är passande att ha på sig som tioåring.. När jag var 10 var det liksom fortfarande helt okej att gå i myskläder till skolan och leka med barbie..

svahnholmen
svahnholmen
9 years ago

Tantvarning här med :)! Tycker sällan det är värt att vara ute för sent, man vet ju att ungarna vaknar lika tidigt ändå…. Kör du VV fortfarande? Jag har kört igång nu men jag måste gå på möten. Måste ha någon att svara upp till tror jag!! Tänkte vara i mitt livs form till min 40 års dag i januari! Ha en trevlig helg!

Nästa inlägg

Äntligen fin mössa, vantar och halsduk!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x