Nyheter på väg in!

IMG_5777.JPG
SNEAKPEEK!

Här är en liten ”sneakis” på lite nyheter som är på väg in. Grafiska tavlor med olika texter och figurer. Jag har anpassat mitt ritbord lite så att min nacke inte ska ta så mycket stryk. Dessa tavlor är 13×18 cm. Perfekta att ha på tavelhyllan och om man gillar det grafiska. Jag älskar svart/vitt och grafiskt med texter.

.

IMG_5778.JPG

Det här är en av mina tavelhyllor hemma. Älskart! Även fast det är jag som gjort allt. 🙂 Jag skäms inte! Haha….

.

NYHET nu är att dessa tavlor inte kommer att göras i fler upplagor än en. ALLA är alltså tok-original. Som kommer att vara numrerade så ingen kommer ha en likadan. Jag gör såhär för ibland tänker jag att allas hem ser så lika ut med likadana tavlor hit o dit. Då kan det vara kul att veta att det inte finns EN ENDA EN som har samma någonstans i hela världen. Kul va?

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
9 years ago

Ja jättefina! Det kommer att bli succé 🙂

Synnöve
Synnöve
9 years ago

Snygga, vad duktig du är 🙂

Nästa inlägg

Godmorgon & old bitch!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x