Flora

Jag fick ett bud i veckan…..

Det var Flora som skickade en påse med lite härligheter. Flora har i samarbete med designern Lars Wallin skapat dessa helt outstanding fina smörbyttor!

.

IMG_5527.JPG

.

Så fina tycker jag. Flora är numera försett med en rejäl skopa smör men är ändå bredbart direkt från kylskåpet. Finns i två ”smaker”. En som är normalsaltad och en med fint havssalt. Den är min favorit. Passade underbart gott till mina scones/frallor denna morgon!

.

IMG_5528.JPG

.

Fick med smörknivar och dessa helt underbara underlägg i vitt. Löve them!

.

IMG_5971.JPG

.

Fin detalj inne i själva smörpaketet. En söt text på själva aluminiumskyddet inne under locket? Nu är det ju t.o.m så att jag skulle kunna låta det sitta kvar en liten stund. Annars har jag nämligen en fetisch där jag bara MÅSTE få ta bort det. Hatar’t!

.

Så vad tyckte jag då? Godast är smöret helt klart på nybakt och varmt bröd. Passar utmärkt till just det. Ett plus är förpackningen, den är så fin och annorlunda. Han, den där Lars Wallin. Han kan han. 🙂

I samarbete med Flora!

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Snabba scones-frallor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x