Mysig söndag!

Hallå i stugorna!

Vi är hemma igen efter marknad och söndagshäng. Är så glad att jag fick tag på det jag ville. Renkorv, knäckebröd och ett skal till min mobil. Leksak till Milo också då förstås. Knäckebrödet hittade mamma som tur var….men som jag letade!! 🙁 Annars så är det ju rätt mycket junk på såna där marknader alltså. Alla har typ samma saker också. Jag gillar inredning men det fanns det knappt alls. Sen gillar jag när man kan köpa hjortronsylt och renkorv, sen älskar jag bröd av alla de slag. En marknad som är kanon och som har massor att välja på är
Leksand julmarknad. Sen finns det ju en hel uppsjö. Ska bli härligt med alla julmarknader sen. 🙂 Jag har ju faktiskt stått på såna där marknader några ggr och det är riktigt roligt. Jag har stått på just Leksands Julmarknad ett år och frusit röva av mig tillsammans med Tony. Får se om det blir nåt sånt mer framöver? Idag föreslog jag för Tony att jag kanske skulle sälja bakverk och bröd istället? Eller både alster och bröd? Ja herreminjee….blir lite trött på min kreativitet ibland! 😉

.

IMG_5968.JPG

Jag tog på mig min kofta med fuskpälsen på, den är så jäkla användbar nu när det är sånt här mellanväder. Idag var det 14 grader och halvmulet.

.

IMG_5970.JPG

.

Mysigt nog kunde vi sitta ute och fika. Så mysigt att vi kan njuta av hösten såhär tycker jag än att det är svinkallt redan nu.

.

IMG_5969.JPG

Milo i sitt esse när han hittade likadana svärd som Leonardo i Ninja Turtles. Nu kan vi stryka den på födelsedags-önskelistan. Det är mycket med den där önskelistan här hemma, ”bara” 2 månader kvar. 🙂

.

Nu ska vi slå på en film här och bulla upp med lite gott. Imorgon är det nya tag igen. Nu är PMS:en över och man kan börja äta lite mer normalt igen. Sen hoppas jag komma iväg på en morgonrunda imorn bitti. 🙂 Hoppas du haft en mysig söndag. ❤️❤️❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katrin
Katrin
9 years ago

haha, vi bor verkligen i ett avlångt land med olika preferenser! Här i Jämtland har vi ovanligt varm höst, idag 12 grader. Vi svettas och är ute i bara skjortan 😀

Adnil73
Adnil73
9 years ago

Imorgon ska jag börja om IGEN…..kaloriräkning på hög nivå. Tyvärr saknas motivationen men så deppigt att få plocka undan massa kläder jag köpt på min viktresa nedåt för att de är försmå 🙁 Så nu jäklar måste jag fixa det!!! Önskar jag oxå gillade promenader, men ska försöka iallafall.

Kram

Nästa inlägg

Flora

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x