Tagga #ninaochniclaspodcast

IMG_5979.JPG

JAG ÄLSKAR ER!!!

Ibland brukar jag kolla hashtagen #ninaochniclaspodcast för att se om någon taggat oss när de lyssnat? Men guuuuuud så kuuuuuuul att ni är några som taggar oss! Verkligen! Jag blir så inihelvetes skitglad! Härligt också att jag kan inspirera er med med mina morgonpromenader. Om jag ens inspirerar en enda person att promenera blir jag så jäkla glad och stolt! Bra jobbat Hörrni! Å lyssnar ni så får ni gärna ta en bild på nåt (eller er själva) och tagga den med just #ninaochniclaspodcast. Då blir vi jätteglada! ❤️❤️❤️

Du hittar alla våra podcasts HÄR!

2
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ylva på Åland
9 years ago

Tyvärr är det ju bara dom med öppna konton som syns i # 🙁 Jag har ett privat konto och då är det lixom ingen idé att vare sig # eller vara med i #tävlingar.. Eget val – I know!
(Men lyssnar på podden gör jag ändå 🙂 )

Nästa inlägg

Mysig söndag!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x