Nyheter!

Hörrni! Tack för att ni finns!

Gissa om det är skönt att läsa om andra som känner som jag för lämning? Jag börjar tro att jag kanske är någorlunda normal eller nåt. 🙂 Tack fina ni! Jag behövde verkligen läsa era rader idag. En riktig rövmåndag har det varit. 🙁 Jag har i alla fall fått hämtat hem minstingen nu. Men stora barnen byter till sin pappa idag. Inte kul. Dom håller i varannan vecka fortfarande fast dom är så stora, det bara blir så. Sen att dom sover hejvilt också mellan oss men det är ändå varannan vecka som gäller. Dom vill helt enkelt bo hos oss båda. Fint tycker jag och så länge det funkar är det fantastiskt! Vi bor dessutom nära varann så man kan tjoffa över hur som.

.

Idag har jag då lanserat lite nytt på Nindigos Rum. Dels så är jag igång med de stora postersena igen. Jag blev nermejlad av folk som absolut inte ville jag skulle sluta med dom och nu har jag förändrat tillvägagångssättet så jag hoppas att jag håller ihop nu. Det får helt enkelt bli en testperiod så får vi se sen? De sista beställningarna som ligger går iväg denna veckan så nu är jag redo för nya.

.

IMG_5997.JPG

.

Detta är nyheter! Det är alltså handritade/skrivna små tavlor med olika budskap och bilder. Alla är numrerade, detta för att ingen kommer vara den andra lik. Dom kan säkert påminna om varandra men ändå så kommer de aldrig finnas några som är helt lika varandra med samma bild o text. Det finns bara en utav varje vilket kan göra det lite skoj också att äga en tavla som ingen annan har.

.

Det kommer att dyka upp lite nytt hela tiden tänker jag. När andan och inspirationen faller på. 🙂 Du hittar dessa småtavlor HÄR!

Sen var det postersen också som jag gör. De stora (A2) hittar du HÄR. Mellan (A3) hittar du HÄR! De små (A4) hittar du HÄR!

.

Så nu har jag både bloggat, lagat mat och diskat samtidigt. Fy fasen, vi kvinnor både få feta jefla medaljer dagarna i ända så flexibla och effektiva som vi är alltså?! ❤️

4
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AA
AA
9 years ago

Det är ju för sjutton jag som börjar tro att jag är normal när jag läser din blogg. =)))

niiinis
niiinis
Reply to  AA
9 years ago

Underbart! ♥

Zandra
Zandra
9 years ago

Mercedes, Love and Understanding?
Det där är inte symbolen för fred.

niiinis
niiinis
Reply to  Zandra
9 years ago

Nä Zandra…..det är det som är lite roligt med det hela. Därför just ”understanding”. 😉

Nästa inlägg

Suck!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x