Suck!

MÅNDAG!

Känns inte som jag behöver säga mer. Jag kämpar med mina måndagar och försöker VERKLIGEN att göra det bästa av situationen. MEN…….

…..inatt har jag inte sovit alls. Vände och vred, kolla film, försökte igen, kollade film, somnade till men röck till som fan, försökte somna om, kollade film. Ämen du hör ju! Katastrof! Skulle varit på ett härligt event i Sthlm men det gick inte då jag har en hel del att rodda med här på morgonen. Fick helt enkelt avboka. 🙁

…..jag hade ungefär 158 kg med grejer att kånka med mig i morse.

.

IMG_5982.JPG

IMG_5983.JPG

Allt det här skulle med till bilen! Ämen är det ett skämt eller? Jag fick i alla fall med mig allt på en gång. Tiden är nämligen dyrbar på morgonen.

……när jag lämnade Milo så hade han ingen att gå med till gympan. Blev ledsen så en utav pojkarna lämnade en kompis för att komma till undsättning för Milo. Så himla gulligt så jag blir gråtig. Ämen då tänker jag på den pojken som blev lämnad å så blir jag bara gråtig och ledsen över hela skiten. Ibland önskar jag att jag slapp att både lämna och hämta varje dag. Det finns så mycket där som jag kan tycka är jobbigt för att jag är känsligast i hela stan, medan Tony skulle rycka på axlarna åt hela alltihopa. Varför är jag så känslig? Varför kan jag inte bara ta allt som alla andra? Måste jag analysera och gå in med hela hjärtat och själen i allt? Blir på riktigt trött på mig själv. Är jag sen ubertrött så är det liksom upplagt för en slabbigt gråtig morgon. Blööööök!

.

Förlåt för att det inte var särskilt pepp här inne idag, jag bara behövde få ur mig lite. Ska jobba nu. Dricka kaffe också fast magen skriker NEJ….. Äsch, åt helsicke med denna morgon. Hoppas din varit bättre?! ❤️

3
Subscribe
Notify of
guest

18 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tina
Tina
9 years ago

Jag är preeeecis lika dan, och min pojk är snart
12 år…. Jobbigt är det att vara sån här!!
Kramar

niiinis
niiinis
Reply to  Tina
9 years ago

Tack, skönt att höra på nåt sätt! Att jag inte är ensam om detta. 🙂 KRAM

Tina
Tina
9 years ago

Men, då känner jag att varför kunde dom inte få gå tre så en inte behövde gå ensam?? Nä fy på pedagogerna liksom! Ha en bra måndag, blir säkert en bra dag bara du tänker positivt 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Tina
9 years ago

Dom löste det säkert så, ingen går i varje fall ensam. Jag gick innan de hann gå iväg. Jag var för gråtig liksom…… 🙁

Carro mamma till snart 3
Carro mamma till snart 3
9 years ago

Åh jag är precis lika känslig och gråtig! Känner igen mig i så mycket av det du skriver, även hypokondrin.. Kram!

niiinis
niiinis
Reply to  Carro mamma till snart 3
9 years ago

Skönt att höra, på riktigt alltså! Kram ❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Carro mamma till snart 3
9 years ago

Tack för att du delar med dig av det, man blir glad fast ändå inte liksom. 😉 Kram

emma
emma
9 years ago

Säkert och enkelt sätt att tjäna snabba pengar på hemifrån! Fungerar verkligen!! http://Visitors2Cash.com/ref.php?refId=181216

Malin
Malin
9 years ago

Min morgon va typ desamma. Håller med om att det är mycket känslor när man lämnar varje morgon… Kan åka till jobbet o hälst vilja åka tillbaka till skolan o hämta hem sina ungar!! Hemskt. Och då är det oftast inget som dom berörs spec av…
Hatar måndagar, jobbar som längst, får äcklig fisk till lunch varje måndag (jobbar på en förskola) o känner mej alltid allännt deppig

niiinis
niiinis
Reply to  Malin
9 years ago

Då känner du och jag samma för måndagar, men jag slipper äcklig fisk! :)❤️

Annika
9 years ago

Dina ord skulle kunna vara skrivna av mig. Jag är så otroligt känslig och blir det en dålig lämning så känns hela dagen förstörd 🙁 Hoppas att resten av dagen blir bättre

niiinis
niiinis
Reply to  Annika
9 years ago

Så skönt när vi är fler! ❤️❤️❤️

Åsa
Åsa
9 years ago

Åh, vet precis hur du känner dig! Så jobbigt och man vill ju att barnen har det bäst i världen. Ofta när jag lämnat och åker till jobbet undrar jag vem tusan som har hittat på det här, jag ska lämna bort barnen och åka iväg nånannanstans, helt galet ju när man tänker efter! (Fast iofs är nog barnen glada att träffa kompisar och inte bara morsan hela dagarna… 😉 Att gå en snabb kort promenad själv på t.ex. lunchen hjälper lite tycker jag. Skickar en kram och hoppas em och kvällen blir bättre!

niiinis
niiinis
Reply to  Åsa
9 years ago

Gissa om jag känner igen dina tankar?? Preciiiiis så tänker jag med, vilket jäkla påhitt att någon ska vara med mitt barn hela dagarna och inte jag. Men du har nog rätt i att det skulle vara långtråkigt att bara träffa morsan. 🙂

Stor kram! ❤️

Liselotte
Liselotte
9 years ago

Läser ditt inlägg i sängen. Här har jag legat sen ett dygn tillbaka med migrän. Svettiga, vridna lakan. Ögon smala som små streck. Likblek och håret åt alla håll. Fast jag använt snodd och spännen. Hade ditt inlägg handlat om en underbar måndagsmorgon och visat bild på en hand med en latte hade jag slutat läsa. Vill tacka för att det inte alltid är glamour i dina inlägg, utan att du visar real life.

Till er som tycker det är jobbigt och känslosamt när barnen är mindre: mina grabbar är 16 och 19. Det är likadant än fast med andra saker såklart. Så i mitt fall har det inte blivit bättre.

Tack för en bra blogg Nina!

niiinis
niiinis
Reply to  Liselotte
9 years ago

Naaaw vad fint skrivet, nu blev jag glad! Tack! ❤️ Hoppas migränen ger sig, hört att botox i nacken ska hjälpa bra mot migrän.

Stor kram! ❤️

Anna M
Anna M
9 years ago

Hej Nina!
Jag har aldrig kommenterat innan men tog mig i kragen nu.
Jag har dock läst din blogg ganska länge…

Kan verkligen relatera till dina känslor angående att barnet börjat förskoleklass. Min stora har också börjat i år och man känner sig så skyddande och omhuldande.
Vill ju att hon ska vara lycklig och må bra på alla sätt.
Och så ser jag henne lite osäker och ensam på morgnarna innan hon liksom kommit igång och tagit sig in i gänget. Hon är ny i en grupp där ganska många kände varandra innan…
Men hon är en ganska stark tjej och kommer säkert att klara det bra.

Det är nog jag som tycker att det är jobbigast…
Jag går med en liten oro ändå… Kände mig ofta lite utanför själv som barn och vill inte att hon ska behöva känna detsamma…
Ja ja, som sagt hon är en ganska självständig och stark tjej så hon kommer säkert fixa det!

Hur som helst vill jag också passa på att tacka för en underbar blogg!
Så härligt med dina personliga och ärliga inlägg!
Man känner igen sig och det är alltid lika givande att läsa ”inne hos dig”!

Hoppas din dag blivit lite bättre allt eftersom!
Tack och kram!

niiinis
niiinis
Reply to  Anna M
9 years ago

Hej Anna!

Tack för din kommentar! Roligt att ni kommenterar till slut. Det gör mig glad.

Åh vad jag känner igen mig i dina rader. Just det där med att hon är lite försiktig. Sån är Milo också, får ont i magen av det. Vill ju bara att han ska vara trygg och tuff och klara sig själv.

Tack för dina rader!

Kram ♥

Nästa inlägg

Tagga #ninaochniclaspodcast

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x