Ett sent godmorgon!

IMG_6011.JPGPurjolöksminen

.

MORNING!

Minen ovan är en hashtag, #purjolöksminen, som Farao på NRJ introducerat. Jag blev tvungen att lägga upp den på min instagram.

.

IMG_6012.PNG

Väldans skoj att få reaktioner ifrån dom! Både Ola och Farao skrev till mig. 🙂 Hihi…det förhöjde helt klart denna annars ganska så deppiga och gråa tisdag.

.

Idag blev det ett lite senare inlägg ifrån mig. Det har varit fullt upp på morgonen. Usch, jag har oro i magen varje morgon som jag lämnar nu. Det känns som jag tycker att han är mindre än vad han är. Att jag är sjåpig med honom. Han är ju så försiktig och har alltid varit så jag tänker att han blir helt överkörd. Jag önskar jag kunde vara en fluga i taket (en trött sådan – har ni sett så seeeega flugorna är nu?) och se att han tar för sig och är en helt vanlig stor kille. Å att jag verkligen har honom som en sladdis, en bebis…..att det bara handlar om min egen inställning, att jag bara får för mig att han inte klarar sig utan mig vid hans sida. Ni hör ju själva? Hur patetiskt låter det inte? Jag måste faktiskt skärpa mig!

.

Idag vid lunch ska vi spela in nytt avsnitt av podden! Efterlyser ämnen!!! Idag har jag nämligen bara ett ämne klart! Har du något Du gärna skulle vilja att vi pratade om så skriv det bland kommentarerna eller så mejlar du mig på nina@niiinis.se! Alla avsnitt hittar du HÄR! Kommer ett nytt avsnitt varje fredag! 🙂

6
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese Hagman
Therese Hagman
9 years ago

Hej!! Åhh fina du, han klarar sig nog galant i skolan och tillsammans med sina vänner/lärare blir varje dag ett äventyr.. 🙂

Har ju aldrig lyssnat på er podkast (aldrig lyssnat på någon) men tänkte att nu ska jag börja med det, och eran står överst på listan..

Ska ju gifta mig på nyårsafton och hade mer än gärna velat ha lite tips gällande bröllop, budget, planering m.m.. Ni kanske redan har pratat om det??
Ang andra ämnen, arbetslöshet (där jag befinner mig nu).. Inte det lättaste att söka jobb, blir man ratad för att man är småbarnsföräldrer? Undrar dom om man ska ha fler barn, hur stor vikt lägger arbetsgivare på detta EGENTLIGEN!!!

Ha de bäst.. Kram

Anna
Anna
9 years ago

Jamen vet du, jag är likadan! Min lillskit har tyckt att det varit ledsamt på morgnarna nu när han har börjat ”skolan” (F-klass). Mycket tårar och ”mamma jag saaaaaknar dig!!!”. Hur kul är det att lämna och åka till jobbet då? Tur att det är kanonpersonal som tar hand om honom och t o m säger att det är bara att ringa och kolla läget och är det något så ringer vi. Men vissa dagar, som idag, är han så stor och duktig och det går jättebra att lämna. Idag stod han vid ”gränsen” (så långt de får gå) till parkeringen och vinkade och kastade slängpussar till mig när jag gick till bilen. Då var för tusan JAG på väg att springa tillbaka och sno med mig den lilla gulleungen!! Sötnos och jäkla kärleksbacill!! Jag längtar efter mina barn hela dagarna, men det BLIR ju lättare när de är större…och tur är väl det 🙂

Kram från en hönsmorsa till en annan!

Nästa inlägg

Nyheter!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x