Grattis love!

IMG_6038.JPG

Grattis på din dag my love!

Idag är det en stor dag. Tony blir 34 år (som sagt, han kommer aldrig ifatt mig.) Jag mår som en påse skridskor och har sovit som en påse potatis i en centrifug (var den bästa jämförelsen jag kunde komma på) men nog ska jag hinna med lite jobb och att bulla upp till fikabordet ikväll.

Gå in och gratta honom på hans BLOGG vetja! ❤️

Grattis Tony, love you! ❤️

20
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika F
Ulrika F
9 years ago

Hurra! Hemma firar vi både min man och min mor 🙂 49 resp 69 år idag!!
Gissa om det smäller rejält nästa år vid den här tiden…
Kram till dig också, hoppas du får en fin dag!

Nästa inlägg

Ändrade planer till helgen – DAUGHTRY

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x