Kalas CHECK

PIIIIIIIIUUUUUUUHHHH!!!

Min hals! Gaaaaaah…… Kan man låta bli att svälja för all framtid? För det gör sååå ont. Måste köpa strepsils imorn. Hallå, vi ska ju åka och träffa Daughtry på fredag juuuuuu….. Jag kan ju inte bli sjuk nu. Juuuuuu….

.

Det blev flera timmars bakande först, sen var kalaset slut på två timmar. 😉 Men det var ganska så skönt att kunna ligga på soffan nu och slappa, vila sina onda fötter och typ badda halsen. Jag är helt slut efter en arbetsdag och sen ha bakat i timmar när man inte mår 100. Tyvärr blev det här med bilder b
lite dåligt utav ikväll. Man har ju liksom fullt upp så då kommer fotandet i kläm. Men några snabba blev det.

.

IMG_6072.JPG

.

Min bulldeg! Som den galna baknörden jag är så kan man liksom gå igång på en sån här deg. Åh, en riktigt fint jäst deg, det är fint för själen det.
🙂

.

IMG_6076.JPG

IMG_6075.JPG

.

Resulterade i dessa härliga bullar. Dom var gigantiskt stora och blev väldigt goda. Det sa alla, så jag tror jag lyckades riktigt bra.

.

IMG_6074.JPG

.

Gjorde även Theddes favvisar. Syltkakor. Dessa blev också Milos favvisar nu. Elliot är mer allätare och gillar det mesta och smakar nästan alltid på allt. Värre är det med dom andra två som är lite försiktigare med smakandet.

.

IMG_6073.JPG

.

Vi busade runt med Milo innan han somnade. Det är så viktigt för mig att jag får en stund med honom innan han somnar. Vår lilla solstråle! ❤️

.

IMG_6077.JPG

.

Tony fick massa fina presenter. Kolla dessa söta döskallar i porslin. Det var både ditten och datten….tatuering, kläder, kallingar & strumpor, tidningar, chips, neccessär med massa grejer i och sånt.

.

IMG_6078.JPG

.

Nu är det bara kväll kvar. Mina rosor lever än! Börjar bli lite skruttiga på vissa kanter men helt ok. Har kollat Bonde söker fru här nu. Ja man får ju ta fram skämskudden lite då och då med det där programmet. 🙂 🙂

.

Hoppas du har en mysig kväll, själv hoppas jag på fotpill nu. Det är man väl för fasen värd efter sjufler timmars bakande? 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Synnöve Pettersson
Synnöve Pettersson
9 years ago

Ett tips som funkat för mig, riv färsk ingefära, pressa en citron och en rejäl sked honung i te, drick det så hett som möjligt. Det skrämmer de mesta baciller på flykt 🙂 Vill man kan man även pressa i en vitlöksklyfta. Receptet har jag fått av en väninna från Guatemala och hon är aldrig sjuk! Krya på dig nu och ha en mysig fortsättning på kvällen. Kram

Anna
Anna
9 years ago

Skulle precis skriva om ingefära, och så ser jag att någon redan gjort det! Så jag får väl bara understryka hur bra det är då!! Det ska vara riktigt rejält med pinfärsk ingefära. Drick flera gånger om dagen – funkar bättre än tabletter. Kram!

Susanne
Susanne
9 years ago

VILA!!!

Nästa inlägg

Apple-trifle

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x