SNYGGA JACKOR

Fick en fråga om jag kunde visa lite snygga jackor?

Självklart kan jag det. Jag hittade massa snygga jackor och jag skulle mer än gärna vilja ha ALLIHOP! Jackor kan man nästan också ha hur många som helst av. Jag brukar tänka, VARDAGSJACKA (den man har när man går till jobbet) – LITE ”FINARE” JACKA (att ha när man ska gå på middag eller fest) – SPORTIG JACKA (den man har i lekparken och på lilla promenaden). Typ så….

Börjar med de lite ”finare” jackorna!

JACKA HUGO BOSS

Denna jackan går inte av för hackor. Det är självaste HUGO BOSS som står bakom denna underbara kappa kanske man ska kalla det hellre. Den här skulle i alla fall jag känna mig galet snygg i när jag gick på festen eller middagen. Du hittar den HÄR!

jacka soaked in luxury

Dessa jackor kommer från ett av mina favvomärken Soaked In Luxury. Dessa går fint under lite ”finare” jacka. Jag ser en stor sjal till så är man riktigt het! Den rosa skulle jag gärna klä mig i, åh så fin! Du hittar dom HÄR!

Nu till vardagsjackan eller den du går till jobbet i:

jackor mango

Fina! Dessa jackor från MANGO skulle liksom duga fint att ha som finjackor också känner jag, med bältet till och den lite spetsräfflade kanten. Gillar faktiskt den beiga skarpt även om jag är väldigt svart i mitt tankemönster när det kommer till kläder. Dessa hittar du HÄR.

jacka only

Dessa två är riktiga vardagsjackor enligt mig. Nästan så det kan vara på i lekparken också. En härlig vardagsjacka och jag föll faktiskt pladask för den marinblåa. Snyggt till jeans och bruna boots. Jackorna hittar du HÄR!

Sedan var det dags för den sportiga varianten.

jacka cream

Åååååååh, såååå snygga! Dessa jackor duger huuuur fint som helst som både vardagsjacka, sportig jacka och ”strosa omkring och shoppa en lördag” jacka. Älskar färgerna! Den vita var ju helt outstanding! Du hittar jackorna HÄR!

62
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
linanilsson15
linanilsson15
9 years ago

Väldigt snygga måste jag säga men du har helt klart glömt vårens snyggaste jacka! Min nya i pastellblå 😉 http://www.notionstore.se/skinnjacka-pastell-baby-bla

Nästa inlägg

Grattis love!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x