Så JEFLA vidrigt!

IMG_6093.JPG

PROJEKT BLI FRISK!

Ja här har jag efterlyst olika huskurer som gör att jag imorgon kan åka till Göteborg och känna mig fräsch. Hört tips om ingefära, citron och vitlök. Men också om Zyx, Strepsils och diverse läkemedel. Åsa min vän tipsade om gurgla saltvatten. Den hade jag nästan glömt. Under min innebandykarriär så drog man ju på sig diverse virus och förkylningar. Då var det mer panik när man började känna sig krasslig. Jag minns att jag ALLTID körde ”gurgla saltvatten” och det hjälpte tammetusan bäst. Bra där. Det är ju RÅÅÅÅÅVIDRIGT!! Tungan krullar sig, ryggen ryser och kräkreflexerna är inte långt borta….men vafasen gör det om man vill bli frisk?

.

Ska fortsätta jobba här. Ville bara kika in och säga hej till dig! Har du sovit eller blir du påverkad av månen?

IMG_6091.JPG

Såhär såg det ut hemma hos oss när man tittade ut från takfönstret i sovrummet. Klockan var då 02.27…dock lyckades jag somna om! HALLELUJA!

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
zandra
zandra
9 years ago

coldsyme kan jag tipsa om. En munspray som jag tycker fungerar. Ska förkorta förkylningsförloppet. Krya på dig!

Morgan
9 years ago

Krya på dig! <3
/Morgan – Bög och spermadonator.

Hanna
Hanna
9 years ago

Testa gurgla honung som du blandar med citronsaft. Det är en bra huskur mot halsen!

Nästa inlägg

Kalas CHECK

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x