Gurglat saltvatten så nu kan vi träffa bandet Daughtry!

IMG_6133.JPG

GODMORGON!

Barnprogram på TV:n och tända ljus. Här har vi vaknat redan kl 03. Eller jag har….. Milo vaknade 04.20. Jäääääääkla fullmåne. Eller så är det bara hösten som ALLTID gör detta galna med mig/oss. Likadant år efter år ju. Sen när klockan dras tillbaka en timma, ja det är då den riktiga cirkusen börjar här. 🙂 Då får ni också hänga med på cirkus. 😀

.

Jag ska packa mina och Milos grejer här snart. Idag drar vi till Göteborg och en träff med bandet Daughtry. Iiiih…. Jag ska snosa på min onge här innan han åker ut till sin farmor och farfar. Tack för alla huskurstips. Jag har gurglat saltvatten och druckit massa vatten och kamomillte med honung och tammefasen, det är lite bättre idag alltså! Ska gurgla saltvatten idag också. Sent så tackar jag också för alla tips för murgrönan. Får se om jag lyckas hålla liv i det som är kvar av den?

.

Hörrni! Idag har det kommit ut ett nytt avsnitt av vår podcast. Jerreminjee sånt trams det blev stundtals, jag fick skratta så tårarna rann alltså. Men det blev en del allvar med tanke på lyssnarfrågan vi fick.

.

IMG_6113.JPG

AVSNITT NR: 32 hittar du HÄR! Hepp, nu ska jag börja packa! Hörs från bilen sen då!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

HJÄLP MIG!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x