Tröttmorgon och tjejhelgsplanering!

IMG_6510.JPG
Gooooodmorning!

Tanken med den här före/efter bilden var att det skulle synas tydligt på trötthet VS pigghet. Eeeeh, nope! Tycker liksom att den bilden med ett osminkat fejs med morgonfrillan känns piggare än den jag tog nyss. Trots makeup och hårfix. Jag är så fasligt trött idag. Vaknade redan 03.30 första gången. Låg vaken en stund och somnade sedan om i korta stötar med massa mardrömmar. Sedan har Milo också börjat vakna tidigt. Ändå somnade både jag och han relativt sent. Jag KAN inte somna senare för då vaknar jag verkligen ändå i freaki’n ottan. Bäst är det när jag (under höst och vinterhalvår) lägger mig vid 20.30. Strax efter Milo. Då får jag någorlunda ordning på skiten. Alltså, inget liv med andra ord. 🙂 Milo måste också börja somna tidigare för att orka med sina morgnar. Förra året mådde jag ju superpiss av det här. Nu försöker jag ta det lite för vad det är. Inget att göra än att följa min lilla mat och sovklocka helt enkelt. ”Skalmanna” vidare liksom.

.

NU TILL NÅT HELT ANNAT!

Planeringen för vår underbara tjejhelg pågår för fullt! I helgen smäller det! Goodiebagsen börjar sakta fyllas på, bubblet ställs på kylning, showen på Golden Hits ska vara GRYYYYM så allt är bäddat för en toppenhelg. På lördag checkar ett härligt gäng tjejer in på Crystal Plaza för att njuta av roligt umgänge, härliga priser, bubbel, fest, show, trerätters middag, sköna hotellsängar, hotellfrukost och massa
flams och skratt! I LOVE IT!! Vilken ynnest att få driva denna blogg och få möjligheten att ordna såna här tillställningar. Verkligen!!! ❤️❤️❤️ Ni som bokat in er på den här helgen har något härligt att se fram emot! ❤️❤️❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Träffen med Hollywood frun

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x