NELLYREA och ROSA KOKBOKEN

 

Godmorgon min vän!

Jag startade min morgon med att först vakna av Milo som vaknade kl 4!!!!!! Alltså, ooooh nooooo….. Nu är det verkligen igång på allvar. När klockan sen dras tillbaka så kommer som sagt den riktiga cirkusen igång. 🙂 Han somnade vid 7 igår och jag vid 8. Så bye bye resten av familjen, vi ses nångång i mars-april. Jo, men så då gav jag mig iväg på en härlig morgonpromenad. Iskall. Bara 3 grader varmt vilket känns värre såhär i början. Skönt var det efteråt men känner mig fortfarande frusen. Ska bli gott att slänga i sig lite kaffe på fikat vid 9.

 

Först måste jag tipsa dig om JÄTTEREAN på Nelly! Du hittar hela rean HÄR! Det är massor med fint och bra för 50-70% rabatt!!!

midseason sale nelly   midseason nelly

Jacka 1 HÄR

Vad sägs om ett gäng härliga jackor för halva priset!? JA TACK! Skinnjackan är ju så snygg så man svimmar lite. Sen tycker jag faktiskt att jackan i animalprint är häftig, stor sjal, svarta jeans och ett par boots så är man hemma. Seså, in och fynda nu om du känner för det denna iskalla oktobermorgon.

.

rosa kokboken

Idag har jag bjudit med mamma på releasen av Rosa Kokboken. Vad är då Rosa Kokboken? Jo…. För att uppmärksamma sjukdomen och samla in pengar till Cancerfonden har författaren och konstnären Anna Benson samlat 20 välkända kvinnor som delar med sig av sina liv och sitt möte med cancer. Några berättar för första gången. Det kan vara självupplevt, drabbat en väninna eller så kan det gälla en förälder. För att lägga till något mer, något som för det mesta står för det positiva och kärleksfulla i livet, så delar kvinnorna också med sig av sitt paradrecept och om sina tankar kring mat och träning. Så ikväll ska jag och fina mamma på releasen av denna på Urban Deli. Mysigt att få gå med mamma.

Boken kostar 188 kr och finns att hitta HÄR! 100 kr ifrån varje såld bok går till Rosa Bandet.

.

Hepp nu ska jag fortsätta jobba här. Måste jäkta lite då jag ska iväg och göra nya naglar på lunchen. Måste ju vara fin till i helgen när tjejeventet går av stapeln.  Vi hörs igen om en stund. ♥♥♥

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rebecca -piccole cose
9 years ago

Ja fy, de där morgnarna är verkligen inget att hänga i julgranen!!! Jag har en som allt som oftast kissar igenom blöjan och får mig att, halvt som en zombie, gå upp och byta och fixa. Inget kul alls. Drick kaffe i MASSOR!
Kram fina du!

ulrica
9 years ago

Jacka nr. 1 har jag och den är så himla skön. Sådär lagom nu på hösten, inte tjock men ändå värmande.

Kram Ulrica

ulrica
9 years ago

Jacka nr. 1 har jag och den är så himla skön. Sådär lagom nu på hösten, inte tjock men ändå värmande.

Kram Ulrica

Nästa inlägg

Lång dag med jobb, podcast och bakplanering!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x