Rabatt på Kliniktandblekning på WhiteSmile Scandinavia

Dags för ett erbjudande!

Igår åkte jag och min kompis till Kista Galleria för att bleka tänderna. Ja har aldrig gjort en klinik-blekning varför jag var lite nervös inför det.

.

IMG_6797.JPG

.

Där stod fina Caroline och tog emot oss. Det är som en pop-up monter mitt i Kista Galleria. Det finns tre små bås där man sedan utför själva blekningen. Riktigt mysigt.

.

IMG_6785.JPG

IMG_6786.JPG

.

Man satt i dessa små ”äggkoppar” medan man gjorde sin blekning. Man fick även hörlurar så man kunde lyssna på musik då blekningen jag fick pågår 3X20 minuter. En skena med blekning i munnen, lampa mot munnen och sen sitta och luta sig tillbaka medan blekningen verkar.

.

IMG_6788.JPG

IMG_6787.JPG

.

Whoop whooop! 🙂 Snygging va? Orangea brillor och lampan på. Skrattade gott när jag skulle få läpparna över skenan. Fick liksom lirka ut dom med naglarna, ju mer man skrattar desto mer spänner man läpparna och det blir svårare.

.

IMG_6796.JPG

IMG_6795.JPG
FÖRE/EFTER

.

Jag var lite känslig i mitt tandkött vilket gjorde att det sved lite under behandlingen. Jag är också lite öm och röd nu men det är normalt om man är lite känslig som jag. De flesta är INTE känsliga. Min kompis blev t ex inte alls röd. Jag fick rådet att köpa G.U.M på Apoteket vilket jag gjorde. Det gör att det läker snabbt. Men som sagt, inte farligt alls. Jag är nöjd med resultatet! Först såg jag inte så mycket skillnad men som Du ser på bilderna är det en rejäl skillnad! Man kan alltså aldrig bleka emalj men man kan få sin ursprungsfärg. Det har jag! 🙂 Jiippppiiii!!! Jag har en försegling på tänderna som skyddar mot missfärgningar nu och ilningar så det ilar ingenting! 2-4 år håller en tandblekning, vi fick också med oss special tandskölj och tandkräm för att hålla missfärgningarna borta.

.

Nu ska du som läser min blogg få ett maffigt erbjudande! WhiteSmile Scandinavia erbjuder nu er ett härligt pris på tandblekning. Dessa kliniker finns i Skärholmen Centrum och Kista Galleria.
Alla som bokar tid via min blogg kan uppge ”JUL795” i bokningen, då får ni 40 minuters kliniktandblekning för 795kr, ord pris 3495kr. Boka på www.whitesmilescandinavia.se eller ringa på 0723115045 eller 0701456096.

I samarbete med White Smile Scandinavia.

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marita
Marita
9 years ago

Åhh vilket kanonerbjudande. Kan du inte fixa ett sådant för oss här nere i Skåne

marielle
marielle
9 years ago

Vilket kanon erbjudande, men hur länge bör man göra en tandblekning? Kram

Marita
Marita
9 years ago

Åhh vilket kanonerbjudande. Kan du inte fixa ett sådant för oss här nere i Skåne

marielle
marielle
9 years ago

Vilket kanon erbjudande, men hur länge bör man göra en tandblekning? Kram

Nästa inlägg

Bakom kulisserna på TV4

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x