Det är HÄR det händer!

Sitter på nåt så sexigt som ICA parkeringen…..

…..och väntar på min man som är inne och handlar. Eftersom jag nästan alltid handlar så njuter jag så av att han går ibland. Då kan jag sitta här och filosofera. T ex om det här:

.

IMG_7243.PNG

Någonstans i Sverige, minns inte var just nu, så har de satt upp en sån här skylt vid familjeparkeringen. Jag är ingen ”nazi-regelrättare” utan brukar oftast tycka och tänka att ”Äsch vafasen då, det är väl inte hela världen” om det mesta. Skulle t ex aldrig få för mig att rätta någon som parkerat fel, det är varje persons business anser jag.

.

Men, något som kommit att bli en nagel i mitt öga är vilka som faktiskt parkerar på dessa familjeparkeringar. Jag har alltför många ggr sett pensionärspar, unga par, ensamma män och kvinnor klivit ur sina bilar på dessa parkeringar. Inte en unge så långt ögat kan nå! Grejen med dessa parkeringar är ju att man ska ha plats. T ex när barnen öppnar dörren, man är alltid livrädd att dom ska smälla upp den på bilen bredvid. Sen kan de kliva ur och stå och tänka Skylanders eller på vad de vill ha för lördagsgodis så dom kanske är lite överallt där på parkeringen innan man själv hinner ur för att kolla dom. Man ska sen också få plats att sätta fast sina barn i diverse barnstolar och packa in diverse åkdon i form av barnvagnar i alla dess former samtidigt som kassar också ska packas in. Kanske är det någon näsa som rinner som man måste putsa eller nån blöja som måste panikbytas där i bilen. Det är liksom suuuuuuper med all den extraplats man faktiskt får.
Vad är grejen med det? Det vore verkligen kanon om detta respekterades…..ju. Därför gillade jag den här skylten som har en liten extra ”reminder” längst ner. När dom ändå höll på så hade dom kunnat göra streckgubbar av alltihopa och inte så påtagligt man och kvinna med barn. Idag är familjekonstellationerna i regnbågens alla färger så det vore ju fiffigt om det bara var neutralt så….. Men, man kanske inte kan få allt här i livet?!

.

IMG_7327.JPG

Nåt annat spännande då! Min mamma har äntligen gått i deltidspension och är numera hemma en hel del. Idag åkte vi därför ut till henne efter skolan. Det blev ju spännande värre. Min farbror (som äger en elfirma och är stans bästa elektriker) var och fixade med deras belysning i grillkåtan dom har på gården. När de skulle åka iväg så körde dom fast i den hala snön.

.

IMG_7331.JPG

Här stod Milo på första parkett och såg showen. När hans pappa tog den fyrhjulsdrivna bilen och liksom drog loss minibussen.

.

IMG_7332.JPG

Wohoooooo….. Här kom han loss och kunde fara vidare. Ja tänk? Såna häftiga händelser pågår i vår lilla småstad. Inte klokt ju…. 🙂 Det är liksom här det händer.

.

Imorgon kommer ett nytt avsnitt ut på podden. Vi får väldans fin feedback nu. Det gör oss glada verkligen. Kul kul! Det är så kul att podda då. Det här avsnittet tappade vi det lite igen och asflabbade hejvilt. 🙂 Ska bli kul och höra vad ni tycker. Nu är det soffan för mig här. Trött och sliten som en gnu… ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

14 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cia
Cia
9 years ago

Jag blir gaaaaaalen när det står någon på familjeparkeringen som inte borde stå där. Får 300 i puls av det och ger onda ögat direkt. Haha.

niiinis
niiinis
Reply to  Cia
9 years ago

Haha! Onda ögat, jäklar….. Skulle bli livrädd! 😉 Puss ❤️

Cia
Cia
9 years ago

Jag blir gaaaaaalen när det står någon på familjeparkeringen som inte borde stå där. Får 300 i puls av det och ger onda ögat direkt. Haha.

niiinis
niiinis
Reply to  Cia
9 years ago

Haha! Onda ögat, jäklar….. Skulle bli livrädd! 😉 Puss ❤️

Susanne
Susanne
9 years ago

Det där kan jag också bli så irriterad på!!
Och handikappsparkering ska vi inte prata om!!!
Hur svårt är det att ställa sig på rätt parkering!
Har aldrig lyssnat på er podcast tror att jag ska göra
det imorgon

niiinis
niiinis
Reply to  Susanne
9 years ago

Ååååh jaaaaa, gör det! ❤️

Susanne
Susanne
9 years ago

Det där kan jag också bli så irriterad på!!
Och handikappsparkering ska vi inte prata om!!!
Hur svårt är det att ställa sig på rätt parkering!
Har aldrig lyssnat på er podcast tror att jag ska göra
det imorgon

niiinis
niiinis
Reply to  Susanne
9 years ago

Ååååh jaaaaa, gör det! ❤️

Född i Norge
Född i Norge
9 years ago

Jag har problem med mina höfter….och måste kunna öppna dörren till 100 % för att kunna ”svänga” mig ut.
Därför ställer jag mig OFTA på de platserna, för om jag ställer mig avsides på nån annan plats så nog fasiken är det någon ”kärvänlig” typ som ställt sig kloss intill mig, fastän det finns 50 andra att välja på.
Hälsningar Skåne.

niiinis
niiinis
Reply to  Född i Norge
9 years ago

Men borde inte du då få stå på en handikapp-plats? Alltså borde du inte ha rätt till det? Detta borde ju vara skäl nog?

Född i Norge
Född i Norge
9 years ago

Jag har problem med mina höfter….och måste kunna öppna dörren till 100 % för att kunna ”svänga” mig ut.
Därför ställer jag mig OFTA på de platserna, för om jag ställer mig avsides på nån annan plats så nog fasiken är det någon ”kärvänlig” typ som ställt sig kloss intill mig, fastän det finns 50 andra att välja på.
Hälsningar Skåne.

niiinis
niiinis
Reply to  Född i Norge
9 years ago

Men borde inte du då få stå på en handikapp-plats? Alltså borde du inte ha rätt till det? Detta borde ju vara skäl nog?

Född i Norge
Född i Norge
9 years ago

Tyvärr så tror jag inte det är så lätt att få ett sånt tillstånd, eftersom jag inte har några större problem sen, bara jag kommer i och ur bilen.
Hälsningar Skåne.

Född i Norge
Född i Norge
9 years ago

Tyvärr så tror jag inte det är så lätt att få ett sånt tillstånd, eftersom jag inte har några större problem sen, bara jag kommer i och ur bilen.
Hälsningar Skåne.

Nästa inlägg

Svag…..

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x