Härliga skönhetstips och ett wow erbjudande!

Make up store

Härliga palett från Make Up Store, du hittar den HÄR!

En ljuvlig palett som innehåller allt du behöver för att kunna skapa en vacker makeup! Make Up Store är nämligen mina storfavoriter när det kommer till ögonskuggor. Fantastiska ögonskuggor med underbar kvalite. Här får du 7 ögonskuggor i olika nyanser och konsistenser som är enkla att blanda så du kan skapa både vardagsmakeup och festmakeup. Du får även en concealer som hjälper till att reducera synbarheten av mindre skönhetsskavanker, ett krämigt läppglans och en highlighter. Concealern och highlightern är också stoooora favoriter för mig.  Jag brukar använda highlightern som primern underögonskuggan, så jäkla grymt bra som det. Denna palett är perfekt för att skämma bort dig själv eller någon du tycker om! Den här skulle jag GÄRNA få i julklapp. Räknar du ut vad den skulle kosta om du köpte den separerad skugga för skugga med concealer och highlighter så skulle du hamna på låååångt över 1000 spänn.

FOUNDATION

Prisvärd foundation ifrån Max Factor, du hittar den HÄR.

Viktlös foundation som ger ett jättefint resultat. En lyxig foundation med medium/max (beroende på hur mycket du väljer att använda) täckningsförmåga som ger fin finish med en viktlös känsla på din hy. En vispad formula med bland annat fuktgivande jojoba, gurkvatten, vitaminrika havtorn och nyponextrakt som ger perfekt täckning som känns både lätt och skyddar med SPF 10. Passar känslig hud, är oljefri och täpper inte igen porerna. En supertoppen och billig foundation om du frågar mig. Denna var dessutom på REA nu.

.

Om du handlar för över 1.100 kr på Eleven så får du en goodiebag som är värd 1.100 kr. Vilket jäkla erbjudande! Är säker på att den goodiebagen innehåller en hel del som du kan ge bort i julklapp. TIPS TIPS TIPS!! 

.

eleven

Erbjudandet kickade igång alldeles nyss, som du ser så finns det 300 st goodiebags så det är begränsat antal. 

.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

FINFREDAG och nytt projekt!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x