Grå dag & gruyere!

Go’kväll på er!

Lördagkväll in the casa. Jag är trött redan. Låg vaken inatt och kollade ”En natt på slottet” så jag fick ett avbrott i sömnen. Det sätter spår i mig direkt. Blir inte bättre av att det är smällmörka november heller. Dagen har varit sååååå grååååå…..

.

IMG_7600.JPG

Vi åkte ut till vår strand här utanför stan. Milo fick kasta lite stenar i vattnet. Alltså…. GRÅÅÅÅTT! En gråare dag går det knappt att få.

.

IMG_7599.JPG

Jag är också grå. Både inombords och utanpå. Syns tydligt på den här bilden. Smetade bara på lite rouge….orkant’e riktigt! Ni vet ju att jag har en rätt tuff period just nu.

.

IMG_7602.JPG

Apropå hälsan. Ni är några som frågat hur det gått med mitt mattänk och vikten? Jag har gått ner 1,1 kg på 2 veckor. Det går sakta…… men nedåt. Nu vet jag inte. Idag äter jag allt. Blev t.o.m en pizza. En glutenfri pizza faktiskt. Finns på ett ställe som heter Fannakrogen här i vår småstad. När jag är lite nere är det svårt att vara ”duktig” med vikttänk. Man får vara glad att man ens vill äta ibland.

.

IMG_7605.JPG

IMG_7606.JPG

Vi var förbi svärisarna idag. Mysigt att då umgås lite. Fika, prata gamla minnen och Milo fick lajja med de två enorma lådorna med lego. Han älskar’t!

IMG_7615.JPG

IMG_7616.JPG

Nu ska vi ha lite mys framför TV:n här. Äta lite plock. Grönsaker, frukt, bröd (glutenfritt) och ostar.

.

IMG_7617.JPG

Min favoritost heter Gruyere. SÅ-JÄKLA-GOTT! Om du t ex blandar oliv, fetaost och en bit gruyere så är du i osthimlen. MAJJ gadd så smarr! Hoppas Du har en mysig lördagkväll nu. Jag ska plickeplocka lite här och sen snarkar jag nog i soffan.

Kärlek till dig! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kajsa
Kajsa
9 years ago

Ett tack till dig Nina!
Myser just nu på på hotell i Karlstad. Har tänkt förut att vi ska åka hit men blev ytterligare inspirerad när jag tidigare läste om er resa hit. Klarälven precis utanför fönstret och rummet är verkligen mysigt. Imorgon blir det badhuset. Tycker som du att detta mörker är så jobbigt. Men nu gjorde denna helg det lite lättare.

Kajsa
Kajsa
9 years ago

Ett tack till dig Nina!
Myser just nu på på hotell i Karlstad. Har tänkt förut att vi ska åka hit men blev ytterligare inspirerad när jag tidigare läste om er resa hit. Klarälven precis utanför fönstret och rummet är verkligen mysigt. Imorgon blir det badhuset. Tycker som du att detta mörker är så jobbigt. Men nu gjorde denna helg det lite lättare.

Madde
Madde
9 years ago

Smarrigt med pizza det va länge sedan jag åt!
Herregud 1,1kg på 2veckor är väll jättebra?!
Ha en fin söndag, själv jobbar man en stund till =)
Kram

Madde
Madde
9 years ago

Smarrigt med pizza det va länge sedan jag åt!
Herregud 1,1kg på 2veckor är väll jättebra?!
Ha en fin söndag, själv jobbar man en stund till =)
Kram

Nästa inlägg

Önskelistor

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x