Önskelistor

Som jag skrev förut så är ju Milo igång med sina önskningar för fullt. Han har ju både en födelsedag (4:e december) och julafton att önska till! Han har gjort en önskelista på Jollyroom nu, då jag ÄNTLIGEN kommit på att man faktiskt kan sitta i raggisar och mysdräkt och köpa julklappar. 🙂 Jag står ju i kö och svettas annars.

.

Börja med att kolla in den här gulliga videon, alltså jag döööööör så söt! 🙂 🙂

.

.

Det vore väl härligt att kunna önska sig precis vad som helst? Ungar är ju så sköna så. Milo brukade också önska sig helt galna saker som liten. Det är faktiskt inte jättekul att behöva vara realisten alla gånger då barns fantasi kan vara det roligaste ever. 🙂

.

IMG_7592.JPG

Tadaaaaa…..lite av årets julklappsönskningar. Förr var det bilar och traktorer, nu är det Skylanders och Actionfigurer. 🙂 Time changes…. Jag var sååå emot att barnen önskade sig vapen och sånt och jag har alltid dragit på att köpa sånt. Dock så är det också en fas dom går igenom. Jag får för mig att förbjuder man för mycket så blir det väl en fetisch och överdriven som tusan när de väl får det. Bara en egen teori. Thedde var helt galen i vapen som liten, men inte har det blivit någon terrorist av honom. Det roliga är att han faktiskt som liten en gång sa:

”När jag blir stor kommer jag bli terrorist eller polis”.

Hahaha! Stackars pojke, det var vitt spridda skurar kan man säga. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Titti
9 years ago

Verkligen toppen att handla på internet….jag köper också presenter året om när det är rea eller jag är utomlands.
Trevlig helg.
Kram Titti

Helena
Helena
9 years ago

Min son har prickat i precis allt i leksakskatalogen. Önska kan man göra har jag sagt men det är inte säkert att man får allt. Jag brukar bara köpa sådant som jag vet håller ett tag. Vägrar köpa Spindelmannen tjafs för overkliga summor. Det blir Playmobil och lego, det håller intresset levande länge.

Titti
9 years ago

Verkligen toppen att handla på internet….jag köper också presenter året om när det är rea eller jag är utomlands.
Trevlig helg.
Kram Titti

Helena
Helena
9 years ago

Min son har prickat i precis allt i leksakskatalogen. Önska kan man göra har jag sagt men det är inte säkert att man får allt. Jag brukar bara köpa sådant som jag vet håller ett tag. Vägrar köpa Spindelmannen tjafs för overkliga summor. Det blir Playmobil och lego, det håller intresset levande länge.

Nästa inlägg

Tipsar om den godaste doften EVER!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x