Att utnyttja en tiiiiiidig morgon…

För mig är det typ lunch nu …..

…..lyssna på det här.

Igår kväll så somnade jag mycket riktigt direkt efter vårt lilla plockbord. Innan halv 7. ”Yepp, i have no life.” Vaknade vid ett tiden på natten när Tony skulle gå och lägga sig. Efter det somnade jag efter kanske en halvtimma men vaknade med ett ryck kl 2. Så efter det blev det ingen sömn. Men det positiva är att jag ändå sovit….trots tiiiiiidig morgontimma. Milo vaknade 4 sen. Vi ba: Early Birds….. 😉

image

image

image

Jag tände ljusen i hela badrummet. Hällde upp ett hett bad. Var väldigt tyst då en av pubbeungarna kom hem sent i natt,  eller som för mig, tidigt i ottan. 🙂

.

image

Hej hopp och ner i plurret. Det osade verkligen om mitt bad, jag älskar att bada HETT, nästan föööööör hett. 🙂

.

image

image

Efter badet tände jag upp en massa ljus överallt och gjorde frukost åt mig och Milo. Morgnar kan vara väldigt mysiga även om de är tidiga. 🙂

.

Nu ska jag fortsätta kolla ”Så mycket bättre” på play…. hörs snart igen! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maja
Maja
9 years ago

Oj! Vilken tidig morgon, men så härligt att höra att du ändå gör något positivt av det :).måste fråga dig, är du fri fr yrsel nu? Blir tokig min, ingen karusell men ett gung som är helt hemskt tröttande o läskigt. Nu känner jag att jag fått nog så ska söka hjälp, hoppas få rätt hjälp o inte bara bli bortviftad som hypokondrisk… Har hänt förr o det gör mig så ledsen.

Annars gör jag som du, försöker göra nåt mysigt av mörker o sömnbrist, inspireras av dig ska du veta o gillar att du är öppen o visar alla dina sidor :). Kram

Sofia
9 years ago

Det ser fantastiskt mysigt ut ❤️

Sofia
9 years ago

Det ser fantastiskt mysigt ut ❤️

Nästa inlägg

Grå dag & gruyere!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x