Bra dag och stolt son….

Go’kväll finisar!

Nu är det soffnöta som gäller. Idag började det verkligen skymma vid tre tiden. Oooooh noooooo….. det är nu det blir mörkt som helsicke. Ni som bor i Norrland? Har ni mörkt nu? Minns när vi åkte till mormor i Finland (ligger i höjd med Kiruna), det blev ljust vid 11 och mörkt vid 13. Böööööööö…..jag höll på att deppa ihop fullständigt tammetusan. Jag beundrar er att ni pallar med mörkret!

.

image

image

Idag hade jag först ett möte med min blivande samarbetspartner. Ni minns väl mitt medium? Carola? Vi har massor med idéer tillsammans och ska fixa massa roligt framöver. Känns såå kul och rätt. Efter det fick Carola följa med mig och ta lite bilder på mig. Jag har gjort ett härligt reportage som ni också kommer få ta del av framöver. Mer info kommer. Var också in och kikade på minigranar, det fanns! Nu måste jag bara inhandla en sån. Tänk att en liten fjuttgran kan skapa ett sånt ”ha-begär”?!
.
Nu ska jag hänga med min minsting lite. Han har lärt sig skriva lite, läsa lite och knäppa med fingrarna. Alltså WOOOW! Han är så stolt, för att inte tala om hans mamma. Tänk att jag får vara med om allt han lär sig, se stolthet och lycka i hans ögon!  Det är så otroligt stort. Se hans förvånade min när det verkligen knäpper till i fingrarna! Åååååh…..stor lycka! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Titti
9 years ago

Bor i Umeå så är van vid mörkret denna årstiden…..men efter Lucia vänder det…..
Kram Titti

Titti
9 years ago

Bor i Umeå så är van vid mörkret denna årstiden…..men efter Lucia vänder det…..
Kram Titti

Lena
Lena
9 years ago

Å, vilka fantastiska recept du bjuder oss läsare på! Tack!!

Lena
Lena
9 years ago

Å, vilka fantastiska recept du bjuder oss läsare på! Tack!!

Ann
Ann
9 years ago

Det är mycket, mycket mörkare i södra Sverige än i Norrland! I norr lyser den vita vackra snön upp . I södra Sverige är det svart blött och deprimerande. Som utflyttad norrlänning så tycker jag extremt synd om alla oss som bor i Södea Sverige vintertid!

Ann
Ann
9 years ago

Det är mycket, mycket mörkare i södra Sverige än i Norrland! I norr lyser den vita vackra snön upp . I södra Sverige är det svart blött och deprimerande. Som utflyttad norrlänning så tycker jag extremt synd om alla oss som bor i Södea Sverige vintertid!

Marita
Marita
9 years ago

Jag bor i Haparanda, staden ligger alldeles invid riksgränsen mot Finland och gränsar direkt till den finländska staden Torneå. Haparanda är Sveriges östligaste fasta punkt. Här har vi knappt snö ännu, det kommer men regnet som faller töar snön bort. SÅ det är mörkt och trist just nu. Här blir det mörkt vid 13-13.30 tiden. Men snart har vi ljust kanpp en timme om dagen. Sedan vänder det sakta efter jul.

Tack för en toppen blogg:) gillar att du har Nina en massa härliga tips…OM allt möjligt.

Marita
Marita
9 years ago

Jag bor i Haparanda, staden ligger alldeles invid riksgränsen mot Finland och gränsar direkt till den finländska staden Torneå. Haparanda är Sveriges östligaste fasta punkt. Här har vi knappt snö ännu, det kommer men regnet som faller töar snön bort. SÅ det är mörkt och trist just nu. Här blir det mörkt vid 13-13.30 tiden. Men snart har vi ljust kanpp en timme om dagen. Sedan vänder det sakta efter jul.

Tack för en toppen blogg:) gillar att du har Nina en massa härliga tips…OM allt möjligt.

Nästa inlägg

Saffranskladdkaka

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x