Night Night

IMG_7738.JPG

Kikar snabbt in och säger godnatt!

Hallå fina ni. ❤️ Vad roligt att det ramlat in en hel del frågor. Ska bli kul och sätta sig och svara på allt imorgon.

Jag är HEEEEEEELT FINITO! Jag var ju hos min osteopat idag och reagerade som vanligt superstarkt på behandlingen. Han får vara väldigt försiktig med mig. Nästan så jag skrattar åt det nästan. Men snacka om att man är en sån HIGHLY SENSITIVE PERSON. MAJJ gadd alltså? Nu är det bara ”läkningen” kvar. Har rätt ont överallt just nu och mår lite kymigt. Är så trött och så känns det som man blivit ommöblerad eller överkörd typ. Får se hur jag känner om ett par dagar?

.

Jag som vaknade 01.30 inatt är underdriver sagt MÖR. Jag slumrade lite när vi var hos mamma och pappa ikväll. Men sen ska man hem, usch….vidrigt att från att ha legat skönt i en divansoffa med en sprakande brasa vid fötterna sovandes ge sig ut i kylan och sätta sig i en kall bil och brassa hem. Ämen, skjut mig så obehagligt! 🙁 Men men, nu ligger jag här i vår soffa…..

.

Hoppas du har en mysig kväll. Imorgon är det lill-lördag. ❤️:)

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
9 years ago

Är det för ryggen du går till osteopaten? Funderar på att göra detsamma. Min ryggvärk går över till magen…eller om det är tvärtom. Är 43 men känner mig som 83 ibland.

Helena
Helena
9 years ago

Är det för ryggen du går till osteopaten? Funderar på att göra detsamma. Min ryggvärk går över till magen…eller om det är tvärtom. Är 43 men känner mig som 83 ibland.

Nästa inlägg

Saffransbullar med mandelmassa

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x