Frågor & Svar DEL 1

IMG_7743.JPG

Tack för alla frågor!

Godmorgon finisar! ❤️ Har sovit ok även om jag känt av min behandling. Nu ska kroppen läka i ett par dagar och osteopaten trodde inte att jag skulle få en sån läkningskris som jag fick sist. (Jag har skrivit om osteopatbehandling och min läkningskris HÄR!) Någon frågade varför jag behandlar mig själv, det finns att läsa om i inlägget som jag länkat här ovan. Är så glad för min osteopat, han är så jäkla duktig alltså! Ska dit igen i December.

.

Jahapp! Tänkte dela upp frågorna i två olika inlägg. So, here it goes:

FRÅGA:

Hej!

Jag undrar om du gått någon utbildning för att bli makeup artist? Jag har för mig att jag läst det någonstans. Var gick du den och vad tyckte du om den?

Tack på förhand!
/ Sara

SVAR:

Ja, jag gick en makeupartist utbildning 2003/2004. Den jag gick går på International Make Up Center i Stockholm (Make Up Stores egen utbildning), den jag gick var 20 veckor lång och innefattade både skönhet och teater och TV. Jag älskade utbildningen och kan säga att den raderade allt jag tidigare lärt mig och lärde mig allt på nytt igen! Bland det bästa jag gjort!

KRAM ❤️

.

FRÅGA:


Vad kul med frågestund.
Jag vill fråga massor. Så här kommer det:

1) Hur gammal var du när du fick ditt första barn?
2) Planerade ni att skaffa barn?
3) Hur berättade ni för era vänner om din graviditet?
4) Finns det att läsa om dina förlossningar nånstans?

Vi planerar att skaffa barn men tycker allt känns lite läskigt inför det. Skulle vara kul att läsa om hur andra gjorde?

Kram och ha en fin dag!

SVAR:

Vad roligt för er, ni har en underbar tid att gå tillmötes. ❤️

1) Jag var 24 år när jag fick Thedde. Hade hunnit haft både missfall och 2 utomkvedshavandeskap innan. Jag började tidigt kan man säga. 🙂

2) Ja absolut!

3) Oj, det här minns jag var riktigt jobbigt. Vi var bland de första att skaffa barn så många av våra vänner tyckte nog inte att vi var kloka. Men vi berättade det bara så var det bra med det. 🙂

4) HÄR kan du läsa om Milos ankomst till jorden. Thedde och Elliots var så längesen och då hade jag ingen blogg tyvärr. 🙂

Kram & Lycka till! ❤️

.

FRÅGA:

Godmorgon Godmorgon!
Varför blev du jagad av någon med kniv?
När du går till din osteopat manipulerar den(knäcker)?
Vad behövde/kunde eran son innan han började förskoleklass?
(Våran äldsta börjar nu efter sommaren och jag undrar om det är något speciellt
dom måste kunna innan dom börjar..)
Jag älskar din blogg har följt den flera år!
Ha en underbar dag!
Kram

SVAR:

Tack för fina ord! ❤️ Blir så glad.

När jag var liten bodde vi i ett område som var lite oroligt. Det fanns mycket knark och alkohol i det området. Där fanns en kvinna som var lite galen och alltid knarkpåverkad. En eftermiddag kom hon utrusande ifrån sin port och jagade oss ungar med en liten fickkniv. Alla hann hem och ingen blev skadad fysiskt tack & lov.

Min osteopat har bara knäckt lite i min nacke. Men han jobbar mest ”underliggande” som det heter med mig. Alltså knäcker inte alls.

Oj, ja vad kunde han? Mycket. Jag tror också att förskolan har sån fin koll på hur långt de kommit i sitt lärande. I vår förskoleklass finns inga direkta riktlinjer utan när de kommer dit så har ju alla lärt sig olika mycket. Jag tror inte att det finns regler för vad de MÅSTE kunna alls faktiskt. Någon utbildad som kan fylla på här tro?

Stor kram! ❤️

.

FRÅGA:


Hej

Jo en enkel fråga som du kanske inte alls vill svara på!
Men undrar om du å hannah fortfarande är kompisar?
Sen undrar jag hur ni gör på jularna?

Kram

SVAR:

Såklart jag kan svara på det! Självklart är vi kompisar fortfarande, vi håller just på att försöka få ihop en liten dejt innan jul.

Åh dessa jular alltså! Jag älskar ju julen men ibland tar detta meckande och flygande o farande som julen ofta innebär kål på mig. Men, vi har försökt att lösa det på bästa sätt. Varannan julafton är vi hos Tonys föräldrar, varannan hos mina. Vi försöker hinna med att luncha hos de föräldrar vi INTE är hos. Mina stora barn är varannan jul med mig, varannan med sin pappa. Men vi försöker göra likadant där. Jullunch hos de föräldrar man inte är hos. Det året vi separerade dog något litet i mig när det kommer till julen. Att inte få ha sina barn hos sig på julafton är en STOR SORG och kommer alltid att vara.

Kram! ❤️

.

FRÅGA:


Älskar bakprogram, därför är min fråga…..vilket bakverk lyckades du bäst med i Hela Sverige bakar?
Ser nu bakprogram från USA , på torsdagar….vilka bakverk….!!!
Kram Titti

SVAR:

Åh det gör jag också! Älskar alla såna program. Jag vann 2 utmaningar. Det ena var butterkaka och det andra var chokladbiskvier. Så NÅNTING kan man bra med tanke på Drömtårtefadäsen! 😀

Kram ❤️

.

FRÅGA:

Din blogg är fantastisk. Haft den länge vilket är ett gott betyg
Gärna lite hårtips. Hur gör du när du lockar ditt hår? Vilka produkter använder du för att hålla svallar o lockarna i form?
kram Petra

SVAR:

Tack snälla, vad roligt att du följt mig länge. Ja, bra med sån feedback. Vet att jag varit så dålig med just hårtips, ska ABSOLUT bättra mig där. Roligt nog så använder jag väldigt lite produkter i mitt hår. Typ nästan aldrig. Men lockar man det med plattång så tenderar lockarna att hålla riktigt bra ändå. Dock så har jag massor med tips på bra produkter jag använder när jag väl vill att det ska hålla supertoppen. Ska skriva ett inlägg om det. Så länge kan du kika på denna video som jag gjort där jag visar hur jag plattångslockar mitt hår. (Det är en sån rööööra i vårt hem i videon, haha….och Milo visar också hur man går i klackar.)

Återkommer med resten av svaren i eftermiddag! Idag väntar två möten och så ska jag besöka lokalen där jag ska börja husera snart. Wieeee…. Nu ska jag brassa frukost här till oss. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Night Night

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x