Inbjudan till Julmingel!

Go’kväll!

Haft så fullt upp idag. Jag hade två möten till att börja med, det första mötet kommer du få höra mer om framöver. Det andra mötet var med min nya partner in crime.

.

IMG_7774.JPG

Carola och jag spikade det mesta i vårt samarbete idag. Det ska bli så spännande och det kommer att bli så jäkla bra! Jag kommer att flytta in i hennes lokaler. Jag ska ta upp sminkandet igen. Jag har saknat det så mycket och nu har jag hittat en form jag vill jobba efter. Det kommer att finnas både sminkkurser i grupp, privata sminkkurser och sen tar jag upp bokningar till bröllopsmakeup och övriga makeuper igen. Min hemsida ska snart komma med mer info angående detta. Jag och Carola kommer slå våra påsar ihop också. Vi kommer erbjuda tjejkvällar med sminkkurs OCH ledd meditation med yogiandning. Hos oss vårdar man både det inre och det yttre. Ett helt nytt koncept som jag är helt övertygad om kommer bli hur bra som helst!

.

MEN! Vi börjar med ett JULMINGEL!

.

IMG_7782.JPG

Adressen är alltså till Carolas lokal där jag också kommer att husera i framöver. En URMYSIG lokal som vi nu gärna bjuder in till. En härlig julmingelkväll med en hel del försäljning. Jag kommer att ha mina produkter till försäljning och Carola har redan lokalen fylld med massa härligt!

.

Spännande och roligt!! Hoppas att några av er kan komma och hälsa på oss, vi blir så glada! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika med tvillingarna
Ulrika med tvillingarna
9 years ago

Så mysigt det skulle vara! Får se om jag får nån med mig från härifrån kusten.. Då kanske vi dyker upp 🙂

Åsa Thiger
Åsa Thiger
9 years ago

Fyy fasiken så bra det kommer bli hörrni! Jättebra initiativ! ☺
Kram!

Ulrika med tvillingarna
Ulrika med tvillingarna
9 years ago

Så mysigt det skulle vara! Får se om jag får nån med mig från härifrån kusten.. Då kanske vi dyker upp 🙂

Sofia
9 years ago

Grattis och vad kul att få börja med sminkandet ”på riktigt” igen 🙂

All lycka till!

Kramar

Åsa Thiger
Åsa Thiger
9 years ago

Fyy fasiken så bra det kommer bli hörrni! Jättebra initiativ! ☺
Kram!

Sofia
9 years ago

Grattis och vad kul att få börja med sminkandet ”på riktigt” igen 🙂

All lycka till!

Kramar

Nästa inlägg

Frågor & Svar DEL 1

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x