Godmorgnings – FRÅGOR & SVAR DEL 2

IMG_7743.JPG

Godmorgon!

Uppe mitt i natten och skriver känns det som. Jag vaknade alldeles för tidigt och ska faktiskt efter detta inlägg försöka slumra lite till faktiskt. JÄKLA PMS. Förstör min sömn. Men ska snappa upp alla tips jag fått om D VITAMIN. Har nu införskaffat mig det så får vi se om det blir någon förändring. Jag fortsätter med frågorna och svaren.

.

FRÅGA:


En sminkfråga! Det är ju sådär lagom lätt att ge make-up råd via nätet…men du får gärna försöka! Du ser alltid så sablans fräsch ut på alla bilder!! Jag undrar om du kan tipsa om dina fem favoritfoundations som har ”allt”? Helst inte såna svindyra, utan typ max 250 kr. Jag har så svårt att hitta rätt. Använder mineralfoundation och gillar det men speciellt på vintern känns det som att det behövs lite mer täckning. Har typisk t-zons hy med synliga porer. Lite lagom ”mogen” hy (är snart 39 år). Tacksam för tips!

SVAR:

Tack! ❤️ Vad snällt sagt av dig, blir så glad att höra att jag ser fräsch ut. Senare idag ska jag tipsa om en bra vardagsfoundation så idag får du redan ett tips. Kommer ta till mig din förfrågan om att tipsa om bra lite ”billigare” foundations och skriva ett inlägg om det. KRAM!

.

FRÅGA:


hur kan du vara så himla fräsch och snygg??? det lyser om dig. hur kunde du gå ner i vikt när du bakar så goda saker===?? starkt gjort. kram eva

SVAR:

Men tack snälla fina du! ❤️ Herreminjee, rodnar här. Blir så glad verkligen. Tack! Jo, men jag använder ju smink. Kan inte sitta här och säga att jag är en naturlig skönhet för det är jag inte. Jag är glåmig, mörk runt ögonen och röd runt näsan som alla andra. Men jag är också utbildad makeup artist och får en hel del hjälp av det i dessa glåmiga tider. Idag kommer ett superbra tips här på bloggen om just underlag för ansiktet. Detta är ansiktets A OCH O och hör stoooo skillnad för fräschhet osv. Så håll utkik.

Ja, bakning är terapi för mig. Så jag äter ju sällan själv faktiskt. Smakar alltid men äter sällan. Så ja, min frys är överfull. Mina nära och kära går upp ett par kilo när jag bakar som mest också då jag ger bort mycket.

Kram ❤️

.

FRÅGA:


Hur trivs ni i nya lägenheten? Saknar du landet? Har du eget företag? Tack för en toppenfin blogg!

SVAR:

Jo, det är ok i nya lägenheten. Klart jag saknat att bo i hus (inte på landet dock) men nu går vi en period till mötes då det är rätt så härligt att bo i lägenhet om du frågar mig. 🙂 Ja, jag har eget företag.
Tack för att du läser, kram! ❤️

.

FRÅGA:


Hej! Vilken köksmaskin har du och vad tycker du om den? Är sugen på att köpa en och undrar om du har någon att rekommendera! Kram

SVAR:

Sedan jag var med i Hela Sverige Bakar så äger jag en OBH Nordica ”Hercules”. Jag har hunnit haft två stycken redan då de hade den goda smaken att komma ut med en ny färg som jag bara var TVUNGEN att införskaffa. 🙂 Nu har det kommit en till färg men min karl blir väl galen då. 😉 Jag älskar den! Den är inte så högljudd och väldigt stark. Superbra helt enkelt!

Kram ❤️

.

FRÅGA:


Kul med frågestund
Har några frågor om bakning, har testat flera av dina smarriga recept och får mycket beröm för de!
Hur länge har du bakat? Hittar du på alla recept själv? Hur lång tid tar det att ”hitta” det perfekta receptet?

SVAR:

Vad roligt att du får beröm, alltid kul när folk uppskattar ens bakning. Jag har bakat sen jag var 15 år, var alltid älskat det! Jag ”knarkar” recept och älskar att göra om dom till mina, så många recept har jag hittat som jag sedan gjort ändringar i för att det mer ska vara mina smaker i det. Ja, hur långt tid tar det? Ibland så får man till det direkt, men många är gångerna som man trott att det ska bli grymt och så smakar det typ skit. Haha…. 🙂 Men man får inte ge upp, bara fortsätta testa sig fram så kommer det perfekta receptet sen. 🙂 Kram ❤️

.

IMG_7531.JPG

Ett av mina perfekta recept hittar du HÄR!

.

FRÅGA:

Hei bare lurte på om tiden for dine innlegg kommer til å komme opp igjen På den gamle bloggen så man klokkeslettet når du postet innleggene det er borte nå Savner det da jeg selv er en natteravn og fant trlst i at det var flere enn meg som var opp i natta takk for topp blogg og podcast Dere er hjertlig velkomne til å spilke inn en podcast her hjemme hos meg i spania
Hilsen Helene aka Bakemester Snipp

SVAR:

Det har du rätt i! Ska kolla med min webbkille om vi kan ändra på det så att klockslagen jag postat inläggen syns. Kul att du är som mig och är uppe mitt i natten! JAAAAAAAAAAA! Vi vill jättegärna komma och spela in podcast hos dig! Åh jaaa, när får vi komma? Var i Spanien bor du? Vad avis jag är att du bor där!! 🙂

Ni som inte lyssnat på vår podcast ännu…… Ni hittar alla avsnitt HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Saffranssmörbullar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x