Möte med härliga tjejer!

Halloj i stugorna!

Nu sitter jag nybadad i soffan här hemna och äter kvällsmat vid TV:n  Sådär som man kanske inte borde men what the fuck! 😉 Det är mycket man inte borde. Det är ofta jag sagt att vi borde sitta vid köksbordet och gå igenom dagen men ibland kan det faktiskt vara skönt att bara sitta och glo på TV:n medan man äter.
.

image

 

.

Idag hade jag bokat möte med dessa två härliga kvinnor. Mirka och Diana, vi har lte framtidplaner tillsammans och satt och brainstormade en massa om framtiden. Två helt uberhärliga tjejer. Mina ursnygga blondies. 🙂

.

image

 

Efter vår lilla dejt gick jag och Diana vidare till Garderåb. Jag är så glad för jag fick med mig tre sååå sjukt najsa stickade saker hem. Sen har jag och Alexandra satt ihop en fantastisk tävling på Instagram som kommer ut ikväll! Vill d ha chansen att vinna ett fantastiskt pris så är det bra att följa mig på Instagram (@ninahermansen1).

image

image

 

Som vanligt blir man ”HA-GALEN” när man är inne hos Alexandra. I inlägget senare ikväll ska du få se vad det är jag kom hem med i påsen. I lööööve it!

.

image

 

Men kolla in den här då? Fredagsbuketten ifrån förra fredagen står fortfarande vacker på vårt vardagsrumsbord.  Imorgon ska det inhandlas en ny, du borde också kolla in bloggen imorgon, jag säger bara FREDAGSBUKETT. 🙂 Senare ikväll ska du få mer info om tävlingen på Instagram också, OCH se min shopping från idag.

Hör snart igen! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

SAFFRANSCHEESECAKE

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x