Nytt från GARDERÅB och tävling!

Som jag skrev tidigare så var jag hos Alexandra på Garderåb och fick med mig några skönheter hem. Jag kan nog på rak arm säga att Alexandra och Garderåb är vår bästa klädbutik i Enköping. Är så glad att hon nu fått fart på sin hemsida också. Du hittar den HÄR!

.

garderåb 1garderåb 2

Kolla in den här skönheten? Jag föll verkligen pladask! En kofta från Love Forever som är lång i fram men kort i bak. Man kan också ta de långa som hänger ner i fram och slänga upp som en sjal över axeln. Älskar den här verkligen! Du hittar den HÄR. 

.

garderåb 3

garderåb 4

garderåb 5

Det här är en poncho från Love Forever. Den har ärmar så man kan ha den under en jacka. SOM JAG SAKNAT DET! Bästa ever. Jag som älskar ponchos men haft så svårt att använda under vintern just för att man inte kan ha den under en jacka. Du hittar den HÄR.

.

garderåb 6

garderåb 7

Åh den här älskar jag också. Det är ”Skinndetaljer” på axlarna och är sååå skön. Den är från ISAY och du hittar märket HÄR.

.

Om bara en liten stund kommer jag kicka igång en FANTASTISK tävling där du kan vinna 1200 kr i presentkort på Garderåb. Den kommer ut på bloggen om en liten stund bara! @ninahermansen1

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
Åsa
9 years ago

Snyggt! Kul med sminktipsen också! Ett par frågor från mig…:

1) Tycker du det är bättre med borste till foundation än svamp?
2) Vilken diameter hade du på formen till saffranscheesecaken?

Ha en härlig fredag! 🙂

Annika
Annika
9 years ago

Hej!!
Ville bara kika in och säga hej.Hoppas allt är bra. Har missat några dagar på bloggen som jag ska ta igen nu.

Annika
Annika
9 years ago

Hej!!
Ville bara kika in och säga hej.Hoppas allt är bra. Har missat några dagar på bloggen som jag ska ta igen nu.

trackback
9 years ago

[…] härligt att gifta sig där. Pssst…..har på mig en vit poncho från Garderåb, den som jag tidigare skrev om som jag har i svart. Du hittar den […]

trackback
9 years ago

[…] härligt att gifta sig där. Pssst…..har på mig en vit poncho från Garderåb, den som jag tidigare skrev om som jag har i svart. Du hittar den […]

Nästa inlägg

Möte med härliga tjejer!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x