Underlag – Concealer, foundation, puder och shading.

Dags för ett skönhetstips igen!

Jag själv älskar skönhetstips och det är värt mycket när man kommit upp över 40 strecket kan jag lova. 🙂 Idag ska jag tipsa dig om underlag. En bra sminkning handlar till 85% om underlaget enligt mig. Du kan ha en smashing makeup på ögonen, men är underlaget inte snyggt så känns det som den där ögonemakeupen falnar. Ett snyggt underlag får du med bra produkter. Du får också ett snyggt underlag om du är villig att sköta Din hud med scrub, rengöring och fukt.

.

I det här inlägget tänkte jag tipsa om underlag i form av concealer, foundation, puder och lite shading.

IMG_7765.JPG

1) Au natural!

2) Concealer. Här har jag applicerat concealer på de ställen som det behövdes på. Runt ögon, inne i ögonvrån, upp i pannan, runt näsan och sen har jag även gjort en ”light” shading variant av det hela.

.

IMG_7785.JPG

Jag har använt denna ”corrector-pen” från Yves Rocher. Du hittar den HÄR.

.

3) Här har jag tagit en pensel och liksom jämnat ut concealern med. Jag använder mycket penslar. Dela för att det är enklare men också för att resultatet blir mycket snyggare.

.

IMG_7787.JPG

Jag använder denna från ISADORA. Tycker den är GRYMT bra. Liten och smidig, ger ett fint resultat också. Du hittar den HÄR.

.

4) Här har jag haft på foundation. Det gör jag också med en foundationpensel. Viktigt för ett bra resultat då det blir perfekt jämnt med pensel. Jag applicerar på mest i T-zonen för att sedan tona ut den utåt. Viktigt att inte ha för mycket men också att inte vara för snål. Det SKA täcka men får liksom inte bli kakigt. Avslutar alltid med ett transparent puder för att fixera underlagskrämen. Då sitter den bättre under hela dagen och håller det feta borta, HÄR har du ett bra puder som jag använder.

.

Jag vill gärna ha en foundation som ger fukt. Den här underlagskrämen (foundation) är riktigt bra och billig. Täcker lagom mycket och ger ett fint naturligt resultat. Du hittar den HÄR.

.

5) Här har jag gjort lite shading. Jag har haft på lite mörkare skugga på näsans sidor men också under kindbenen. Detta formar ansiktet på ett fantastiskt sätt. Bara lite shading gör stor skillnad. Det finns färdiga shading paletter att köpa. Till vardags använder jag mig av denna.

.

IMG_7795.JPG

Jag använder mig av denna till vardags. ISADORAS face sculptor. En palett som du kan köra lite shading med. Har visat på bilden ovan hur shading kan gå till. Detta ger mer resultat än vad man tror. Det ger lyster, form och fräschör. Du hittar denna palett HÄR.

.

6) Voilà! Här har jag shade’at och haft på både lyster och rouge. Om man jämför med bild 1 då är det ju en märkbar skillnad.

.

Hoppas Du fått lite inspiration för ditt eget underlag. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Camilla
Camilla
9 years ago

Hej hej! Har du möjlighet att lägga in länken till foundation tipset? HÄR texten är inte länkad.
Må så gott!

Camilla
Camilla
9 years ago

Hej hej! Har du möjlighet att lägga in länken till foundation tipset? HÄR texten är inte länkad.
Må så gott!

Nästa inlägg

Godmorgnings – FRÅGOR & SVAR DEL 2

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x