Energitankning och seans

IMG_7903.JPG

Kvällsmys!

Min lilla energitankare och jag ligger i soffan. Jag behöver energi kan man säga…fi fasen alltså. Man är ju inte värsta bästa energiknippet direkt. Imorn ska solen komma i varje fall. Ska stå och glo på den från den visar sig till den försvinner igen. 😉 Måste nog ha solglasögon så jag inte skadar ögonen då bara. 🙂

.

Vet ni, jag är så sugen på en redig tjejfest (sen när jag är bra i rygg/bäcken och energin) . Ni vet den där när man hänger en hel eftermiddag. Går på nån relax kanske och tar ett glas. Pladdrar, skrattar, skämtar och flabbar. Gör sig i ordning tillsammans och sen går ut på byn så dansgolvet glöder. Fiiiii fasen vad fint! Skulle vara såååå trevligt och t.o.m vara värt att vara bakis för. 😉 Tanka vänskap ovh energi! Love it!

.

Vet ni vad jag ska göra på torsdag? Då ska jag gå på seans med Carola, Maria och Carolas kompis. Det är Jörgen Gustavsson som håller i det, han son är känd från TV-programmet ”Det Okända”.

.

IMG_7904.JPG

Det är den mörka mannen tvåa från vänster. Carola säger att han är fantastiskt bra. Jag är riktigt spänd faktiskt, tänk om man får någon hälsning? Vi tjejer ska ses innan på lite mat. Mysig vardagslyx tycker jag och ”sockerdricka-i-skinkorna” spännande. Hå håååå….

.

Nu är jag såå trött så jag bara måste vila mig lite. Milo har somnat redan han. Som sagt, här är det ett jefla holaballooooo om kvällarna. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
9 years ago

Åh, vad kul!
Jörgen är fantastiskt bra. Jag har varit på storseans med honom då han kommit till Oxelösund. Dock var det länge sen.
Be honom berätta om när Jehovas knackade på dörren. 😉

Nästa inlägg

Morning MONDAY!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x