Morning MONDAY!

Godmorgon!

Hoppas att du sovit gott? Jag har sovit oroligt och det känns idag kan jag lova. Jag är sliten….. Min kropp är ofantligt sliten och samarbetar väldigt dåligt just nu. Men, jag tänkte faktiskt inte tråka er med sånt nu. Show must go on eller vad det hette?

.

IMG_7892.JPG

Vi var ju på IKEA en sväng igår. Jag bara älskar den här ”walk in closet” som dom gjort. Säkert 60 kv stort och en drööööööm. Blir jag rik nån dag så ska jag bo i ett fint vitt hus och ha en sån här walk in closet.

.

IMG_7893.JPG

Vi bestämde oss för att vi nog ska köpa detta skåp till hallen hemma. Jag är sååååå trött på att se alla ytterkläder och skor vara framme. Det tar dessutom ofantligt mycket plats så nu ska jag in med allt i ett sånt här skåp, under trappen. Bort bort bort. Får se hur det blir? Behövs kanske lite kompletteringar för att få plats med allt. Det tar mycket plats med en familj på 5 personer.

.

IMG_7887.JPG

IMG_7894.JPG

Vi åt lunch på IKEA restaurangen. Milo åt köttbullar (det väljer han alltid), jag åt fläskschnitzel (fantastiskt god) och mamma o Tony tog caesarsallad. Fint sörru. Såg att dom börjat med julbordet nu. 129 spänn tror jag det kostade. Är det någon som provat? Jag ÄLSKAR ju julmat. Ser så fram emot julen och all mat, godis och bakverk. Sedan rullar vi fram i början av januari.
🙂

.

Ska tända upp ljusen här hemma nu. Sen ska jag göra frukost åt lilla familjen. Ikväll kommer stora grabbarna hem. Som jag saknat dom. ❤️

PS: Senare ska jag ”outa” vad veckans tema på recepten blir!

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Karin
Anna-Karin
9 years ago

Hej Nina,
Tack för att du finns och hoppas att du får en fin dag!
Kram Anna-Karin

Åsa Thiger
Åsa Thiger
9 years ago

Hoppas att du får en fin dag trots dålig sömn och tråkväder!
Imorgon kommer solen Nina! 🙂 Längtar!

Kram fina du!

Anna-Karin
Anna-Karin
9 years ago

Hej Nina,
Tack för att du finns och hoppas att du får en fin dag!
Kram Anna-Karin

theres
9 years ago

fick en liten aha upplevelse när jag såg garderoben. det är ju en sådan vi skall ha i våran lilla och överbelamrade hall. Så tack vare dig har jag idag löst ett 6månaders problem bara så där. härlig känsla måste jag erkänna och det är tack vare dig som jag har den.

Åsa Thiger
Åsa Thiger
9 years ago

Hoppas att du får en fin dag trots dålig sömn och tråkväder!
Imorgon kommer solen Nina! 🙂 Längtar!

Kram fina du!

theres
9 years ago

fick en liten aha upplevelse när jag såg garderoben. det är ju en sådan vi skall ha i våran lilla och överbelamrade hall. Så tack vare dig har jag idag löst ett 6månaders problem bara så där. härlig känsla måste jag erkänna och det är tack vare dig som jag har den.

Nästa inlägg

Underbart vitt BRÖD

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x