Fräsch hy – Yves Rocher peeling och fuktmask

SUPERTIPS!

Ja, jag kan inte kalla detta annat än ett supertips. Nu när vi inte ser solen, det är rått i luften, blåsigt och regnigt om vartannat, så har säkert många utav er känt en förändring med hudens struktur. Man blir kanske torr? Fnöskig? Dessutom har huden NOLL lyster. Tänkte ge er två heta budgettips på bra hudvård just nu.

.

IMG_7907.JPG

SCRUB // HÄR

Jag är ju ett stort fan av just SCRUB eller peeling som man också kallar det. Det är hudens A och O nu när den inte mår bra. Då måste man peela bort överflödiga döda hudceller för att ge plats för nya. Det är också peelingen som gör att man får en fin makeup då huden blir ordentligt rengjord. En bra peeling för huden i ansiktet är en med fina små korn som inte river för mycket. Gärna med naturliga ingredienser.

Lite fakta om denna peeling:

En mjuk ansiktspeeling som rengör på djupet och som skonsamt men effektivt tar bort orenheter, döda hudceller och talgöverskott. Den sköna formulan innehåller fina peelingkorn och är berikad med frossörtsrot som har renande, balanserande egenskaper. Den bidrar till en hud som känns ren, slät och fräsch. En optimal peeling för dig med blandad till fet hud.

.

IMG_7910.JPG

FUKT // HÄR

Vidare efter scrub/peeling är det bra att bomba huden med fukt. Alltså verkligen attackera den med en riktig fuktmask som får sitta en stund och som man bara torkar bort överflödet av när man är klar.

Lite fakta om denna fuktmask:

Med denna intensivt återfuktande gelmask blir huden mjuk och fyllig med en fräsch lyster på bara 15 minuter. Berikad med sav från växtriket, som kapslar in fukten för en både omedelbar och varaktig effekt. Använd i ansiktet 2 gånger i veckan. Låt verka 15 minuter och torka sedan av med en bomullsrondell. Produkten innehåller inga animaliska ingredienser.

Peeling kan man använda 1 gång per vecka och fuktmask gärna 2 ggr per vecka. Man brukar se effekt redan efter första gången, men bra är att ge huden ett par-tre veckor innan man utvärderar en produkt.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Louise
Louise
9 years ago

Hej fina du! 🙂
Undrar en sak, om man har en hy som är åt det torra hållet, ska man då använda peeling/scrubb? Jag känner att jag måste komma tillbaka till ruta 1 igen med min hy och skulle uppskatta alla tips och råd. Just nu använder jag mig utav Lumene´s hudvårdsprodukter för torr hy.
Kramar

Louise
Louise
9 years ago

Hej fina du! 🙂
Undrar en sak, om man har en hy som är åt det torra hållet, ska man då använda peeling/scrubb? Jag känner att jag måste komma tillbaka till ruta 1 igen med min hy och skulle uppskatta alla tips och råd. Just nu använder jag mig utav Lumene´s hudvårdsprodukter för torr hy.
Kramar

Nästa inlägg

JULYRA

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x