JULYRA

JULYRA 2

 

JULYRA PÅ NINDIGOS RUM!

Under tre dagar kommer det att vara lite JULYRA på Nindigos Rum. Du hittar lite posters till dumpade priser för att jag vill fira att 1:a advent äntligen snart är här. Jag har verkligen längtat efter att få hänga upp lite stjärnor och ställa ljusstakar i fönstren. Det får gärna lysa fint när man kommer ner till köket på morgonen. SÅ himla mysigt ju. Tony säger bara BLÖÖÖÖÖÖÖK åt allt. I morse frågade jag honom om han inte tycker att det är mysigt alls? ”Jo, för då vet man att skiten snart är över” svarade han. Positiv snubbe va? 😀

Skitsamma, jag älskar den ljusa tiden som är på ingång nu. Jag ska julpynta utta helsicke och så var det med! 🙂

Kika in på julyran vettja, du hittar den HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
al8
al8
9 years ago

Visst är det härligt, har redan börjat lite. Är så glad att min lillkille med ÄLSKAR julen och tiden innan. Mina stora killar är inget fan av julen, tror att dom mest tyckt det varit jobbigt. Har till och med satt upp ett par extra hyllor som man skall ställa massa härliga saker på ; ) Tycker tiden innan jul är bäst, tröttnar på allt efter jul så då vill man ju vara ute i tid. Ha en fin dag, kram kram

al68
al68
Reply to  al8
9 years ago

Blidde nog fel på mitt namn ; )

Nästa inlägg

Godmorgon & första peppisbaket

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x