Godmorgon & första peppisbaket

IMG_7912.JPG

Årets första pepparkakor!

Godmorgon fina ni! ❤️ I helgen bakade jag och Milo pepparkakor. Jag diggar ju inte riktigt det här med att baka med barnen, har aldrig gjort. Det funkar bra om jag ägnar hela bakningen åt att baka med barnen. Då är det ju mysigt som fasen liksom. Men om jag står och bakar ett nytt recept eller något som t ex ska visas upp på bloggen så får jag nästan tuppjuck över att behöva stå och baka med barnen. Jo, men då ska dom stå och slabba och hälla i allt i fel ordning och röra om när man inte ska och sånt. TUPPJUCK! Haha….

Jag inser att jag även tagit med mitt kontrollbehov i bakningen. Det måste ske på mitt sätt liksom, annars blir det fel. Självklart så funkar ju receptet ändå men det känns ”fel”. Jag bakade aldrig med min mamma heller, såhär i efterhand tänker jag att hon kanske var som mig. 🙂 Jag måste verkligen fråga henne. Kanske är det något som gått i arv i familjen? 😉 ”Ge fan i min bakning” liksom. Å andra sidan HATAR jag när nån håller på med mitt hår också. Får spel nästan…..så det kan ju vara att jag bara är lite konstig, som med så mycket annat. 🙂

.

Idag ska solen skina! Jag ska ställa mig ute och glo på den, lääääänge. Jag behöver tanka ljuset som sagt. Ett poddavsnitt ska spelas in också. Har du något Du skulle vilja att vi snackade om så kan du väl mejla mig på nina@niiinis.se eller så kommenterar du detta inlägg bara. Alla PODCASTAVSNITT vi spelat in hittar du HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ankie
Ankie
9 years ago

Hahahaha, jag ”hatar” precis samma saker, baka med barnen och att nån grejar med mitt hår. Jag får typ panik av båda sakerna!!

Carina
9 years ago

Jag tyckte inte heller om att baka med barnen,och nu har jag barnbarn,det är tur domhar en farmor som dom får baka med,och deras mammor verkar ha tålamod, så dom har inte tagit efter mig. Jag bakade heller aldrig med min mamma,kanske att jag bakade chokladbollar,fast det blev nog aldrig några,för jag hann äta upp smeten. Men däremot älskar jag när någon håller på med mitt hår,fast det är svårt att få någon som gör det:-)

Ankie
Ankie
9 years ago

Hahahaha, jag ”hatar” precis samma saker, baka med barnen och att nån grejar med mitt hår. Jag får typ panik av båda sakerna!!

Carina
9 years ago

Jag tyckte inte heller om att baka med barnen,och nu har jag barnbarn,det är tur domhar en farmor som dom får baka med,och deras mammor verkar ha tålamod, så dom har inte tagit efter mig. Jag bakade heller aldrig med min mamma,kanske att jag bakade chokladbollar,fast det blev nog aldrig några,för jag hann äta upp smeten. Men däremot älskar jag när någon håller på med mitt hår,fast det är svårt att få någon som gör det:-)

Nästa inlägg

Energitankning och seans

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x