Julklappstips för MÄN

Julklappstips till MÄN

Dags att börja tipsa julklappar nu! Jag kommer försöka tipsa lite då och då om vad vi kan köpa till våra män i vår närhet. Jag har faktiskt också en hel del män som läser min blogg och man får ju faktiskt inte glömma bort dom heller. Idag börjar jag med att tipsa om kläder. Boozt har massor med snyggt för män. Dessutom är samtliga kläder och accessoarer till nedsatt pris nu, ända upp till halva priset! HÄR kan du se allt som är nedsatt på Boozt.

IMG_7936.JPG

 

Solglajjer Jack & Jones  HÄR

Lite CASUAL stil till att börja med. En sån vardagsstil eller ”gå på stan en lördag” stil som jag brukar kalla den. Snyggt som tusan på de flesta män tycker jag. En stil som sällan kan bli fel.

.

IMG_7942.JPG

 

Väska Tiger of Sweden HÄR

Här en lite mer STYLISH stil. Det här funkar lika väl i business som på en AW tänker jag. Snyggt och klassiskt men ändå coolt. Gillar de tajta brallorna till skorna, rocken skulle jag kunna tänka mig att köpa till Tony. Snyggt!

.

IMG_7948.JPG

 

Mössa Whyred HÄR

Rockstilen då. Min man är ju lite rock, även om han frångått den stilen en hel del sen vi träffades (till min stora sorg då jag är en riktig sucker för den här stilen). Jag tycker att just rock-stilen kan vara så rätt i så många sammanhang, men jag är ju inte helt opartisk här ska man komma ihåg. 🙂

.

Det var lite tips för våra män och till er karlar som läser här. Det kommer dyka upp fler tips för män framöver så håll utkik. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tänk till med julklapparna i år! (Sponsrad Video)

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x