Tänk till med julklapparna i år! (Sponsrad Video)

I samarbete med Röda Korset vill jag tipsa om denna gåvoshop som finns på just Röda korset. Detta är ett annat sätt att tänka och när man tittar på videon så får man sig en ordentig tankeställare, den är såååå bra. I år har jag och min familj valt att tagga ner med julklapparna. Vi kom överens om att många av klapparna vi köper till varandra är julklappar som man köper bara för att man SKA köpa. Något som man egentligen kanske inte ens behöver eller uppskattar. Det är ju faktiskt helt galet! Efter att jag kikat på den här videon så blev jag helt övertygad om vad jag i alla fall SKA köpa och vad som är JEFLIGT BRA och GÖR SKILLNAD. För 77 spänn kan du mätta magar liksom, flera stycken. Det finns också många fler sätt att kunna bidra, till allt möjligt. Röda Korset är engagerade i mycket. Jag blir faktiskt tårögd och rörd att det ändå handlar om så lite pengar som räddar så många.

Jag ber dig nu verkligen, som min fina läsare, att ta drygt en minut av ditt liv och kika på denna video. Du kommer säkert få samma tankar som jag fick!

Sponsrat inlägg

%CODE1%

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Morgon – God vet jag inte men ändå….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x