Morgon – God vet jag inte men ändå….

IMG_7952.JPG

Godmorgon!

Eller god och god. Jag har ont i tjejmagen, tror att det är urinvägarna som strular. Den här perioden på året brukar vara värst. Jag är känslig som tusan. FAN, min kropp strejkar sååå håååårt just nu. Den vill inte alls! Fick avboka en intervju jag skulle göra idag, jag ligger med en varm flaska på magen då min vetekudde spruckit och vräkt ut vetekorn över hela golvet. Preppat med Ipren och ska dricka bikarbonatvatten. Well well, nog med gnäll nu. Inget blir ju bättre för det. 🙁

.

IMG_7925.JPG

Igår var i alla fall solen här och hälsade på. Jag försökte verkligen njuta massor av den. Stod ute och bara andades in den. Bara att få ta på sig solglajjer liksom, vilket lyx! Idag är den borta igen men hörde att den skulle vara tillbaka på fredag, vi håller tummar för det!

.

IMG_7954.JPG

Jag hann också med en inspelning av podden. Blev lite kortare igår då min podkollega hade bråttom iväg. Han är plenty stressad just nu så jag får försöka anpassa mig så då får vi vara glada för att det blir en podd alls. Alla avsnitt har du HÄR om du skulle vilja lyssna ikapp lite. 🙂

.

Hepp, nu ska mellangrisen väckas. Sjusovaren i familjen, kan nästan bli lite avis på honom ibland som kan slagga järnet. Här inne kommer det bjuckas på julklappstips till våra män och också ett VIKTIGT TIPS nu när det är jul. Det blir julgodisrecept och mycket mer, så kika in igen vettja. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
9 years ago

Hej Nina, ville bara säga tack för receptet på saffranskladdkakan. Den vart grym!!!! Den kommer jag baka varje jul

Synnöve
Synnöve
9 years ago

God morgon, bra mot urinvägsbesvär är tranbärsjuice. Du får krya på dig. Kram

Mia
Mia
9 years ago

Hej Nina, ville bara säga tack för receptet på saffranskladdkakan. Den vart grym!!!! Den kommer jag baka varje jul

Mia
Mia
9 years ago

Om man som jag älskar mintkyssar kommer här ett jätteenkelt recept som INTE innefattar nåt jäkla kokande fram och tillbaka. Ta bara och gaffla ihop ett paket florsocker med 2 äggvitor och några droppar ( typ 10 ) pepparmyntsolja. Forma till små släta kulor och platta sedan till dom och lägg på ett bakplåtspapper och låt torka i ca 3 dygn i rumstemp. Smält sen blockchoklad och klicka ut på varje. Jag lovar – dom blir frasiga ( inte stenhårda som en del köpta) och supergoda. Förvaras i rumstemp, inte i kyl/frys. Kram Mia

Synnöve
Synnöve
9 years ago

God morgon, bra mot urinvägsbesvär är tranbärsjuice. Du får krya på dig. Kram

Maria Nundahl
Maria Nundahl
9 years ago

Åh vad bra med tips på julklapp till männen. Ser verkligen fram emot det, tycker det är så svårt! Hoppas din dag blir ljus och att du mår bättre! Kram – kikar in lite senare

Mia
Mia
9 years ago

Om man som jag älskar mintkyssar kommer här ett jätteenkelt recept som INTE innefattar nåt jäkla kokande fram och tillbaka. Ta bara och gaffla ihop ett paket florsocker med 2 äggvitor och några droppar ( typ 10 ) pepparmyntsolja. Forma till små släta kulor och platta sedan till dom och lägg på ett bakplåtspapper och låt torka i ca 3 dygn i rumstemp. Smält sen blockchoklad och klicka ut på varje. Jag lovar – dom blir frasiga ( inte stenhårda som en del köpta) och supergoda. Förvaras i rumstemp, inte i kyl/frys. Kram Mia

Maria
Maria
9 years ago

Hej! Har du provat ljusterapi mot din vintertrötthet? Obs! Ej samma som solarium. De flesta landsting erbjuder detta numera. Kan vara värt att testa eftersom du verkar lida av extrem trötthet. Själv satsar jag på att träna 3-4 dagar i veckan, vilket gör mig piggare. Jag släpar mig till gymmet, men efter passet är jag pigg igen.
Måste vara hemskt att vara så trött som du är!

Maria Nundahl
Maria Nundahl
9 years ago

Åh vad bra med tips på julklapp till männen. Ser verkligen fram emot det, tycker det är så svårt! Hoppas din dag blir ljus och att du mår bättre! Kram – kikar in lite senare

Maria
Maria
9 years ago

Hej! Har du provat ljusterapi mot din vintertrötthet? Obs! Ej samma som solarium. De flesta landsting erbjuder detta numera. Kan vara värt att testa eftersom du verkar lida av extrem trötthet. Själv satsar jag på att träna 3-4 dagar i veckan, vilket gör mig piggare. Jag släpar mig till gymmet, men efter passet är jag pigg igen.
Måste vara hemskt att vara så trött som du är!

Nästa inlägg

Choklad, apelsin & cointreau FUDGE

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x