Vakenrekord!!!

Svimma inte nu men JAG ÄR VAKEN!!!

Jajjemensan! Helt galet, jag vet…. Men jag började fixa med tvätten och sen började jag byta lakan i våra sängar. Är klar med Theddes och vår säng. Imorgon byter jag hos Elliot och Milo också. Men ni vet när man väl börjar fixa, då kan man inte riktigt hejda sig utan börja vika och fixa med allt man ser. Jag fick tillbaka lite energi mot kvällningen och kände att jag var tvungen att göra nåt av det direkt.

.

Jag lååååååg ju bara här på soffan idag. Helt sliten, ledbruten och seg. Då ringde mamma och huxflux hade vi bestämt en tripp till Västerås. Jag blev liksom tvungen att gå upp och göra mig lite i ordning, sånt är bra när man inte är på topp. Mamma vet vad dotter behöver. Det blev till att gå lugnt så bäckenet, urinrör (!) och ryggen hänger med. 😀 Vi gick i några butiker och kikade. Hittade så SJUKT SNYGGA stövletter som fick följa med hem, jag tänkte visa dom sen. GLAD för dom!

.

IMG_7967.JPG

IMG_7970.JPG

IMG_7968.JPG

IMG_7969.JPG

Blev glad när jag stegade in i denna butiken. En butik med generösa storlekar. Fast dom heter inte som de brukar göra i vanliga butiker utan dom beter såhär: 42-44 heter SMALL, 46-48 heter MEDIUM osv. Kolla in skyltdockorna!? Normalbyggda skyltdockor!!! Så jefla exklusivt alltså, GRYMT! Fanns massa snyggt därinne. Dock så pratade jag lite med tjejen i kassan och hon sa att det fortfarande är så många som inte känner till butiken. Tänkte därför skriva och berätta att den finns, på Erikslund i Västerås. Behöver du lite större storlekar behöver du verkligen göra ett besök där, du kommer bli överlycklig!

.

IMG_7965.JPG

IMG_7966.JPG

Efter rundan på Erikslund satte vi oss för att fika… Alltså, kaffet på Espresso House är sååå gott där. Trevlig baristatjej också. Vi har garvat så sjukt mycket idag jag och mamma. Vi har så sjuk humor ibland så det är inte klokt. 🙂 Sånt är kul, precis vad jag behövde idag mitt i deppet.

Jaha, imorn ska det jobbas. Ett nytt reportage för Ena Håbo tidningen ska göras. Sen på kvällen är det dags för seans. Ska försöka skicka över lite tankar till han den däringa Jörgen så han tar sig an mig. 🙂 Kanske får man sig ett budskap? Nu klipper ögonen här, wow vilket vakenrekord det blev ikväll. Klockan är liksom 21. Woooow! Förmodligen kommer jag inte säga Woooooow inatt när jag vaknar kl 03. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
9 years ago

Hoppas du får sova längre än till 3 nu när du har lyckats med konstverket att vara vaken så länge 🙂 Mysigt med en energipåfyllande dag tillsammans med mamma ❤️

Kramar!

Ulrika
Ulrika
9 years ago

God morgon!

Har själv jobbat i en Zizzibutik 🙂 Fantastiska kläder och visst är det underbart att kunna köpa stl M :)?!

Kram

Ulrika
Ulrika
9 years ago

God morgon!

Har själv jobbat i en Zizzibutik 🙂 Fantastiska kläder och visst är det underbart att kunna köpa stl M :)?!

Kram

Louise Johanssob
Louise Johanssob
9 years ago

Hej finaste du <3!
Har också varit inne i en Zizzibutik nere hos oss i Trollhättan, jag hade small =). Vill säga att jag såg på avsnittet med dig ock Malou i efterhand, grymt jobbat du är så modig!! Synd att jag inte bor närmare dig, har nog en del gemensamt. Är en kreativ själ men också en orolig och ömtålig själ.
Allt gott till dig! Varm kram

Louise Johanssob
Louise Johanssob
9 years ago

Hej finaste du <3!
Har också varit inne i en Zizzibutik nere hos oss i Trollhättan, jag hade small =). Vill säga att jag såg på avsnittet med dig ock Malou i efterhand, grymt jobbat du är så modig!! Synd att jag inte bor närmare dig, har nog en del gemensamt. Är en kreativ själ men också en orolig och ömtålig själ.
Allt gott till dig! Varm kram

Nästa inlägg

Saffranssemlor med vanilj & romfyllning

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x